Младежки стайлинг със зимни боти в главната роля

Ето на какво да заложите

2023-12-14 17:10:00
Младежки стайлинг със зимни боти в главната роля
Снимка: ПР

В допълнение към уютните пуловери, готините връхни дрехи и стилните аксесоари, най-популярният зимен елемент са любимите дамски боти. Те са онзи чифт, към който винаги посягаме, когато температурите започната да спадат и противно на общоприетото схващане, не е нужно да жертваме стила си за екстремни климатични условия. Независимо дали ще са елегантни, бунтарски, спортни, цветни или класически, предпочитаме ги във всичките им вариации, не само, защото проекцията им предлага удобство, но и защото перфектно си партнират с всички дрехи от закачалките в гардероба. Но как да съчетаете новите си боти, за да изглеждате винаги актуално и кои са най-актуалните модели, отговорите ще намерите в следващите редове.

 

Кои са най-актуалните модели дамски боти този сезон?

 

Този зимен сезон дизайнерите дават обещание за изключителен комфорт и стил, като тренд радарът ни улови най-модерните дамски боти не къде да е, а в CCC. Изданията, които откроихме, могат да бъдат открити във физическите обекти и онлайн каталога на полския доставчик, като широкият им асортимент впечатлява с внушително разнообразие от висококачествени обувки, произведени от най-добрите марки. Продуктовата гама на пазарния лидер дава свобода на избор и реализиране на стилистичните идеи.

 

Първото модно предложение е боти тип челси, които са тотален хит и бързо завладяха улиците на града. Да, това са онези модели от естествена кожа, с дебела подметка, които няма как да не сте забелязали в постове на трендсетърките в социалните медии. Тези вайръл модели могат да се съчетават както с рокли и поли, така и с дънки и определено са must have за сезона.

 

Дамски боти отоплени с вълна или кожух са следващият актуален модел. Изданията изолирани, които може да откриете в CCC с топла вълна или косъм са стилно решение, което гарантира изключително удобство и протекция.

 

Друг красив модел, който всяка модерна тийнейджърка трябва да притежава са супер модерните за сезона боти тип ugg, които се наложиха като тотален хит. Освен, че са комфортни и надеждни, тези боти са и със стилен външен вид и обещават да ви поставят в центъра на модните радари и да приковете погледите към себе си.

 

Снимка: ПР

 

Как да съчетаете зимни боти за тренди младежка визия?

 

През зимния сезон имаме нужда от повече комфорт, повече уют и повече топлина, като същото важи и с наличния арсенал в гардероба. Ето и нашите стилистични вдъхновения как да изградите модерен стайлинг с дамски боти в главната роля:

 

Зимна класика

 

Класически боти тип челси и дънки са вечната комбинация за ежедневни визии, с която няма как да сгрешите.  Съчетайте бяла риза с класически плетен пуловер, овърсайз пухено яке, мини чантичка и бъдете отличнички по стил.

 

Скандинавски емоции

 

Велурени боти тип мини, любимите ви дънки, суитшърт и puffer яке – една скандинавска комбинация, с която няма как да останете незабелязани. За завършеност на визията може да добавете шапка с козирка, а защо не и стилна федора, като основен акцент.

 

Цветна еклектика

 

Ако сте от момичетата, които обичат да се открояват, заложете на дамски боти в искрящи цветове или животински принт. Съчетайте ги с кожен панталон, поло и яке тип бомбър или дълго палто, добавете аксесоар за завършек и сияйте.

 

Снимка: ПР

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия