4 хита в бижутата за зимата

Вижте какво да носите

2023-12-25 16:30:00
4 хита в бижутата за зимата
Снимка: iStock/heckmannoleg

Зимата вече официално е тук и започваме да търсим нови аксесоари, чанти, обувки, тоалети, шалове, шапки. Не бива да забравяме и за бижутата. Те са основна част от визията ни и правят огромно впечатление, независимо дали сме на официално събитие, на разходка или в кафенето. Ето кои са хитовете през тази зима, според "Glamour".

 


Различни обеци

 

Време е да заложим на нещо нестандартно и да изпъкнем. Ако искате да се забелязвате и да разнообразите визията си, тази тенденция е за вас. Сложете различни обеци на двете уши. Едната може да е дълга, масивна, голяма, другата пък - миниатюрна. Може и едната да е по-елегантна, сребърна или златна,  а другата да е акрилна, с перушина, с весел детайл. Няма правила. Колкото по-асиметрични са обеците, толкова по-добре.

 

Снимка: iStock/minianne


XXL злато

 

Златото е вечна класика, особено за зимата, за официални поводи, тържества и празници. Но сега има една особеност - модерни са масивните, огромни и дълги златни бижута. Става дума за дълги висящи обеци, големи, дебели и масивни гривни, огромни златни чокъри, дълги златни колиета и т.н. XXL златните бижута са много актуални сега и с тях ще бъдете като истинска знаменитост.

 

Снимка: iStock/YolandaVanNiekerk

 

Перли

 

Друга класика в жанра. Не минава година или сезон, в който перлите да не са на мода. Тази зима не прави изключение. Извадете перлените бижута и ги носете постоянно. Може да носите пръстен с перла, колиета с перли, перлени гривни, перлени обеци, брошки с перли и т.н. Перлите са подходящи за официални събития, но вече навлизат и в ежедневието, така че може да ги носите и на училище, работа, в киното, в кафенето, на разходка и т.н.

 

Снимка: iStock/nemchinowa


Гердани дъга

 

Това е много интересен начин да разнообразите визията, особено когато сте с изчистен и едноцветен тоалет. Хит са големите гердани, които комбинират всички цветове на дъгата. Точно така - като герданите от детството с камъчета в розово, жълто, зелено, синьо, лилаво, червено, оранжево и т.н. Колкото по-шарен и голям е герданът, толкова по-ефектно. Така изглеждате сладки, мили, но и оригинални, стилни.

 

Снимка: iStock/phanasitti

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия