5 хита в чантите за зимата

Вижте какво да носите

2023-12-20 15:00:00
5 хита в чантите за зимата
Снимка: iStock/Maryviolet

Чантата е незаменим и много необходим аксесоар за дамите. Но с настъпването на зимния сезон, започват да се появяват нови тенденции в света на чантите. С какви да се сдобиете, за да сте модерни? Ето тенденциите, според "SACLAB".

 


Огромни чанти

 

Добра новина за дамите! Тези практични и функционални XL чанти са подходящи за зимата. Сдобийте се с наистина огромни чанти, в които може да поберете всичко - телефон, несесери, вода, папки, книга, чадър, шал, шапка, гримове, кърпички, дори пакет с храна, лаптоп, таблет, а и каквото друго се сетите. Така всичко нужно е с вас и не се налага да носите сак или найлонова торба, а и сте стилни. Зечните тонове са хит - кафяво, сиво, войнишко зелено, бяло.

 

Снимка: iStock/Victoria_Fox

 

Червени чанти

 

Вече знаете, че червеното превзе есента, а сега тази тенденция продължава и през зимата. Актуални са тоалети, бижута, аксесоари, обувки, маникюри, грим и коси в червено. Чантите не правят изключение. Независимо в каква форма или размер, задължително е да имате чанта в червено. Може да е голяма, малка и официална, от кожа, от плат, с верижки и т.н., важно е просто да е червена. С нея изглеждате уверени и смели.

 

Снимка: iStock/visoook

 

С големи вериги

 

Гръндж визията сега е на почит. Няма да сбъркате, ако се сдобиете с чанта с големи верижки, които веднага се забелязват. Може верижката да е като украса към чантата, може и да служи за премятане през рамото или кръста. Колкото повече и по-дебели, масивни са верижките, толкова по-добре. Верижката може да е блестяща, може и да е матова. Тя допълва визията по много интересен начин.

 

Снимка: iStock/YaroslavKryuchka

 

Кръгли чанти

 

Това е за любителите на нестандартните тенденции. Ако искате да сте различни и да изпъквате, кръглите чанти са страхотен избор, а и са много модерни сега. Повечето кръгли чанти са мънички, така че са идеални за партита, дискотеки, официални събития и т.н. Тези чанти са уникални и с тях няма да останете незабелязани. Чудесен аксесоар, който ще ви събере много комплименти.

 

Снимка: iStock/heckmannoleg

 

Пухести чанти

 

Те са истински хит от няколко години и през тази зима продължава да е така. Ако вече имате пухеста чанта или чанта с пухкави елементи, носете я спокойно. Ако не - купете си такава. Зимата е идеалният сезон за тези меки чанти - те някак създават уют, все едно носят топлина и изглеждат много сладко. Тези чанти са елегантни, ако са по-изчистени, и може да ги носите на официални събития. Ако пък са в няколко цвята и с много пух, те са забавни и са чудесен избор за разходка, кафе, кино, обиколка по магазини и т.н.

 

Снимка: iStock/OKrasyuk

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия