6 хита в цвета на маникюра за зимата

Вижте кои са те

2023-12-13 15:00:00
6 хита в цвета на маникюра за зимата
Снимка: iStock/Lolkaphoto

Зимата е на прага ни. Навън вече започна да става още по-студено, но предстоят светли и весели празници. Сега ще има много коледни партита, събирания с роднини и приятели, обикаляния по коледни базари и т.н. С какъв цвят маникюр да блеснете на тези места? Ето тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

 


Стоманено синьо

 

Много интересен нюанс и идеален за зимата. Изглежда леко грънд, тъй като има и сиви нотки. Някои определят цвета направо като синьо-сиво, а не като стоманено синьо. При всички случаи, той е перфектен за зимните месеци и празниците. В тон е със снега и с леда навън. Изглежда едновременно стилно, но и леко бунтарско - нетрадиционен е и изпъква.

 

Снимка: iStock/Nataliia_Melnychuk

 

Червено вино

 

Маникюрът тип червено вино стана хит още през есента - беше в тон с някои от багрите на есенните листа и с природата навън. Но червеното остава топ тренд и през зимата. Някои от коледните символи са червени - костюм на Дядо Коледа, например. А и червеното вино е любима напитка за студените вечери, така че ноктите в тъмночервено ще са актуални поне до края на март. Червеното е хит и за дрехите през този сезон, ще бъдете в тон и с тоалета си.

 

Снимка: iStock/Emilija Randjelovic

 

Кадифено лилаво

 

Друг много интересен нюанс, който ще завладее ноктите тази зима. Става дума за по-светъл тон на лилавото, примесен с розово. Но не го бъркайте с лавандуловото лилаво, което беше хит през 2022 г. Кадифеното лилаво не е нито прекалено тъмно, нито прекалено светло, има една игрива и блестяща нотка и леко напомня и за розово. Този перлен и блестящ цвят ви прави да изглеждате като истински звезди, намеква за сладострастие, забава, идеален е за партита и купони.

 

Снимка: iStock/HbrH

 

Сливово лилаво

 

Това вече е за любителите на по-тъмните нюанси на лилавия цвят. Няма да сбъркате, ако заложите на този дълбок, изпъкващ цвят. Сливовото лилаво има леки червеникави и синкави тонове и стои много елегантно. То ви кара да изглеждате уверени, стилни, амбициозни, модерни. През зимата е актуално и червилото в този тон. Маникюрът в цвят синя слива е подходящ и за официални събития.

 

Снимка: iStock/JuNiArt

 

Мръсно бяло

 

Друг типичен цвят за зимата и празниците. Но не залагайте на чистото бяло, по-добре да е по-тъмно, отиващо към бежово, розово или синкаво. Мръсно бялото е сред топ тенденциите при маникюрите сега. Най-хубаво е лакът да е с блясък. С такъв тип нокти също ще бъдете в тон със снежната приказка навън. Подходящ избор за ледени пързалки, коледни базари, романтични вечери, културни събития и т.н.

 

Снимка: iStock/Magda Tymczyj

 

Зелено емералд

 

Тенденция, която се запазва в последните години. Тъмнозеленото и зелено емералд превзема модния свят още към края на 2021 г. Тези тонове на зеленото са хит както за дрехите, така и за маникюрите. Наситените, плътни, богати цветове стоят прекрасно на ноктите през зимата, коментират експерти. Зеленото емералд се свързва с топлина, уют, природа. Освен това, с него сте в тон с коледните елхи, венците и т.н. Освен за базари, кино, кафета, официални събития, този тип лак за нокти е перфектен и за зимни екскурзии в планината, романтични вечери в хижата и т.н.

 

Снимка: iStock/Christina Radcliffe

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия