6 модни тенденции, които са навсякъде тази есен

Ето кои са те

2023-11-14 15:00:00
6 модни тенденции, които са навсякъде тази есен
Снимка: iStock/Maryviolet

Есента е в разгара си и през този сезон на подиума се появиха много нови модни тенденции. Какво задължително трябва да имате в гардероба си, за да блеснете до края на студения сезон? Вижте големите хитове, според "Pop Sugar".

 

Металически цветове

 

Металическите цветове официално са топ тренд за есента. Може да става дума за рокля в металическо сиво или сребристо, за дълга пола в тези нюанси, за гащеризон в златисто, за обувки, чанти и аксесоари в металически нюанси. Важното е да имат блясък, дрехите и аксесоарите да лъщят. Така всички погледи са вперени във вас.

 

Снимка: iStock/ALotOfPeople

 

Кожени дрехи

 

Видяхме и, че кожата е основна материя за есента. Кожените якета и шлифери са вечна класика за сезона, но сега и всички други тоалети могат да са от този вид материя. Голям хит са кожените костюми, кожените поли, кожените клинове, дори кожените корсети и рокли. Използват се най-вече черно, бяло, кафяво, телесен цвят. Скоро Кайли Дженър се показа с невероятна кожена рокля в кафяво.

 

Снимка: iStock/novoselov

 

Червено

 

Вече писахме, че червеното е истински хит за есента и зимата. То изместна Барби модата - дрехи и аксесоари в розово и цикламено, която бе топ тренд близо 2 години. Сега червеното е на фокус и звездите също го доказаха. Много от тях залагат на червени рокли, червени суичери и блузи, червен маникюр, дори червена коса - като Дуа Липа и Меган Фокс. Емили Ратайковски, Шей Мичъл, Кайли Миноуг и т.н. пък се показаха по секси червени рокли. Червените палта и пуловери ще са хит за зимата.

 

Снимка: iStock/AntonioGuillem

 

Суичери с качулка

 

Те също са типични за есента и зимата. Сега спокойно може да залагате на по-спортен стил и пак да сте в крак с тенденциите, да изглеждате стилни. Изчистените суичери - едноцветни, с качулка, сега са много актуални. Може да са широки, с джобове, с шнур и връзки и т.н. Няма да сбъркате, ако заложите на суичери в черно, тъмнозелено, сиво, тъмносиньо и т.н.

 

Снимка: iStock/Paolo Cordoni

 

Блейзъри

 

Друга актуална дреха за есента. Ако предпочитате да изглеждате по-елегантни и изискани, блейзърите са идеални за вас. Тези дълги и официални сака наистина превземат модния свят. Спокойно може да ги използвате за връхна дреха в по-студените дни. Още по-хитово е, ако те са в комплект с панталон и така сте наистина официални и стилни. Но може да ги носите и върху рокля. Залагайте на блейзъри в светлолилаво, бяло, сиво, кафяво.

 

Снимка: iStock/Vladdeep

 

Романтични детайли

 

Нежната ви страна може да е на показ този сезон. През есента са много модерни дрехите с женствени, романтични детайли. Така, сякаш сте героиня от приказка или стар филм. Става дума за рокли и блузи с набрани ръкави, набрани детайли, надиплени материи, вълнообразни детайли. Роклите и топовете без презрамки са хит, актуални са блузите с буфан ръкави, полите с воали, роклите и блузите с розетки и панделки, с широки ръкави и г.н. Пеплумът също е хит.

 

Снимка: iStock/ta-nya

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия