4 тенденции в цвета на косата за есента

Вижте кои са те

2023-09-27 15:00:00
4 тенденции в цвета на косата за есента
Снимка: iStock/Ales_Utovko

С новия сезон, много дами обичат да правят промяна и във визията си. Есента вече официално е тук и някои може да мислят за смяна на цвета на косата. На какво е най-добре да заложите през тази есен? Ето отговорите на "Pop Sugar".

 


Медно червено

 

През есента медните нюанси винаги се завръщат - за да сме в тон с природата и листата по дърветата. Но обикновено на мода са светлите тонове, по-топлото кафяво, жълтеникавите нюанси. Сега е различно - залагаме на дълбочината, по-тъмни тонове и червеникавото. Голям хит е да боядисате косата в медно червено - съчетание между кафяво и червено. Така отново сте в тон с някои от окапалите листа навън.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Live True London Salons (@livetruelondon)

 

Карамелено

 

За любителите на по-светлите тонове, това е идеалният вариант. Карамалените кичури са много модерни, ако косата ви е по-тъмна, а може и цялата коса да е в цвят какаово масло или карамелено. Този цвят е топъл, навява уют, поддържа се лесно и много отива на есента. Става дума за светлокафяво, наподобяващо цвета на карамела.

 


Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Irene balayage ~ hairstyle (@irene.does.hair)

 

Лилаво Аметист

 

Това пък е тенденция за смели дами, които не се страхуват да експериментират. Ако искате да изпъкнете и да сте нетрадиционни, заложете на коса в лилаво Аметист. Есента е мистичен сезон, заради магичната природа и Хелоуин, така че сега е времето на този мистичен цвят. С него сте фатална жена, истинска изкусителка и няма да останете незабелязани. Сезонът е подходящ за експерименти с по-тъмните нюанси.

 

Снимка: iStock/Happycity21

 

Русо бамбук

 

Нов хитов цвят при косите. Ако искате да се боядисате в русо, но то да не е прекалено крещящо и жълтеникаво, това е вариантът за вас. Става дума за бежови и златисти нюанси, преливащи един в друг. Така постигате по-естествена визия, отколкото с традиционното русо. Освен това, отново сте в тон с листата и красивата природа навън.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Red Gaetano (@hair_redgaetano_london)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия