5 тенденции в чантите за есента

Вижте кои са те

2023-09-21 15:00:00
5 тенденции в чантите за есента
Снимка: iStock/puhhha

Есента вече официално е тук! С по-студения, но и много красив сезон, на хоризонта се задават нови тенденции в света на чантите. Знаем, че те са доста важен елемент от визията. На какви чанти да заложите през тази есен? Ето тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

 


С шипове, камъни, бижута

 

Тези чанти определено превземат есента на 2023 г.! С тях няма как да останете незабелязани. Залагайте на чанти, украсени с шипове, скъпоценни камъни, бижута, мънисто, блестящи топчета, сребро, метални украшения и т.н. Те са идеални за официални поводи, а и с тях ще се чувствате като истинска звезда.

 

Снимка: iStock/Elena Boltunova

 

XL чанти

 

През лятото мини чантите бяха хит, но сега отстъпват мястото на XL чантите. Снабдете се с огромни, обемисти чанти за есента. Те са много удобни, тъй като събират целия багаж - тефтери, книги, лекции, бутилка с вода, гримове, кърпички, аксесоари за коса, нещо за хапване и т.н. Чудесно се комбинират с есенните палта, а и с тях винаги изпъквате.

 

Снимка: iStock/alexalenin

 

Пухести чанти

 

Чантите с перушина, пух и мъж са хит вече 3-4 години. През тази есен те остават на мода и няма да сбъркате, ако заложите на тях. Те са меки, комфортни, симпатични и напомнят за уюта на есента. Може да са в тютюнево зелено, кремаво, бежово, черно, бяло, розово и т.н. Знаменитостите ги обожават.

 

Снимка: iStock/Anna Chaplygina

 

С интересна форма

 

Ако обичате да правите впечатление и ви описват като нестандартни, този избор е за вас. Изберете чанта с причудлива форма. Например, такава във формата на сърце, чанта във формата на облак, чанта, която прилича на шапка с козирка, чанта, която е оформена като къща. Всички погледи ще бъдат вперени във вас и ще сте уникални.

 

Снимка: iStock/Makhbubakhon Ismatova

 

Геометрични чанти

 

Тази тенденция също е за дами, които обичат експериментите. Не е нужно чантата да е скучна, нека тя е оформена като геометрична фигура. Например, изберете чанта като ромб, като трапец, като триъгълник. Хубаво е чантата да е асиметрична и да е от кожа. Може да заложите на черно, синьо, жълто, лилаво и т.н.

 

Снимка: iStock/Cesare Ferrari

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия