4 хита в тоалетите за есента

Вижте кои са те

2023-09-20 15:00:00
4 хита в тоалетите за есента
Снимка: iStock/Rohappy

Есента почти официално е тук. Време е да сменим гардероба. Вече прибираме късите панталонки, поли и рокли, необходимо е да заложим на по-топли дрехи. Кои тоалети ще бъдат хит през новия сезон? Ето тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

 


Много връзки

 

Колкото повече връзки има по дрехите, толкова по-добре. Става дума за корсети с много връзки, които се кръстосват, за дънки, джинси и кожени панталони с много връзки отстрани, които имитират мрежа и така се виждат краката ви. Може да залагате и на рокли с връзки край деколтето или по гърба. Прилепналите блузи с дълъг ръкав и връзки край корема и врата също са хит.

 

Снимка: iStock/Giulio Fornasar

 

Мотокрос стил

 

Идеален за есента! Ако сте почитатели на спортния, но и леко елегантен стил, това е вариант за вас. Залагайте на кожени якета с емблеми, карета, надписи. Нека те с в черно, червено, жълто, бяло, синьо. Кожените панталони, черните кожени клинове също ще ви свършат работа. Може да носите спортни шапки с козирка, такива с надписи и лого. Мото ботушите също са актуални през тази есен.

 

Снимка: iStock/nicoletaionescu

 

Костюми

 

Искате да изглеждате елеганти и да правите впечатление? Имате късмет, през този сезон костюмите са в подем. Залагайте на сака, бели ризи, къси черни поли, блейзъри, жакети. Може да сте и с дълъг панталон, комбиниран с късо сако или шлифер. Този тип тоалети са чудесен вариант за официални събития. Официалните елечета също са на мода.

 

Снимка: iStock/KuznetsovDmitry

 

XL ватирани якета

 

Време е да извадим връхните дрехи. През есента хит са наистина широките, обемни и огромни ватирани якета. Хубавото е, че те са меки, с тях ви е топло и се чувствате комфортно. Преди те бяха считани за спортни якета, но вече много знаменитости ги комбинират и с официални тоалети. Заложете на широки и големи ватирани якета в сиво, синьо, кремаво, черно, розово и т.н.

 

Снимка: iStock/KrisCole

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия