Кои модели сандали са модерни през 2023?

2023-05-25 11:50:00
Кои модели сандали са модерни през 2023?
Снимка: Istockphoto

Лятото дойде сякаш неочаквано бързо, а вашата лятна визия се нуждае от освежаване, за да се почувствате напълно готови за най-хубавия сезон от годината. Може да се каже, че звездата на лятото винаги са били сандалите. Но кои модели се носят и кои са тези, които ще ви позволят да се откроите от останалите момичета? Този избор винаги е труден, защото когато става дума за дамските сандали, важно е да вземем правилното решение.

 

А въпросите не са малко. С каква рокля ще ги съчетаем, на какво събитие ще ги носим, с какво ще допълним тоалета си, какъв цвят или форма трябва да има? Първото нещо, което трябва да направите, е да разберете какви са стиловете в дамските сандали за 2023 година. Можете да разгледате стотиците нови модели във Fashion Days, а след това да решите кой стил ви пасва най-добре.

 

За тази година големите дизайнери, които задават трендовете, препоръчват светлите цветове. Ярко червено, ярко жълто, ярко розово, оранжево, лилаво и зелено са цветовете на годината. Ако не се усещате точно с тези цветове, тогава със сигурност няма да сгрешите, ако заложите на пастелните краски.

 

Елегантни летни сандали на ток

 

Модните сандали на ток, които можете да съчетаете с елегантен вечерен тоалет, но също и моделите сандали на малък или с дебел ток, подходящи само за всекидневно облекло, се предлагат във всички специализирани магазини. Трябва да сте наясно, че през лятото на 2023 година металните цветове все още са модерни. За горещите летни периоди дизайнерите препоръчват варианти с аксесоари.

 

Сандали с дебели подметки

 

Сандалите с висока платформа също са тенденция през 2023 година. Тези токчета могат да се съчетаят с дръзка или миди рокля с щампи. Тези сандали са по-лесни за носене от високите токчета, като основна причина за това е дебелината на подметката. Може да се каже, че са наистина удобни.

 

Дамски сандали без пета

 

Тази година отново на мода са спортните сандали, които трябва да са удобни и в най-ярките цветове, които се съчетават отлично с дънки. Добавете раница и сте готови за вечер навън. Не се притеснявайте, че може да ви е трудно да я изберете. Във Fashion Days можете да откриете дамски раници с богато разнообразие от модели и цветове, което ще ви позволи да имате опция за всеки един ежедневен тоалет, който сте планирали.

 

Друга тенденция при сандалите тази година са моделите с каишки, високи до коляното или къси до глезена. Гладиаторските сандали също се завръщат на сцената през 2023. Когато избирате какво да обуете, имайте предвид, че тази година акцентът е върху нетрадиционните цветове и стилове.

 

Дамски сандали с аксесоари

Лесно е да се види, че колкото и да се променя модата, черните и голите сандали остават в тренда всяка една година. Поради това тази година, като допълнение към тях, можете да изберете сандали в ярки и крещящи цветове или цвят металик, но също и модели с аксесоари към глезена.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия