Джулия Робъртс с бретон

Промени прическата

2023-03-30 13:30:00
Джулия Робъртс с бретон
Снимка: Getty Images

Джулия Робъртс изненада феновете си с нова прическа.

 

Знаем, че от няколко месеца бретоните са истински хит и сега актрисата показва, че следва тенденциите.

 

Тя се появи на събитие на "Watches and Wonders" в Женева с нова прическа. От снимки се вижда, че звездата е заложила на бретон.

 

Джулия позира по бял костюм и омайва почитателите с новата си визия.

 

Преди месеци стана ясно, че актрисата е недоволна от това, че Матю Пери е говорил за връзката им. Актьорът издаде автобиография "Friends, Lovers And The Big Terrible Thing" и там разкри много неща за отношенията си с Робъртс.

 

Двамата бяха двойка през 1995 г. Връзката им започва, след като той я убеждава да се снима в епизод от втория сезон на "Приятели".


В книгата си Матю разкрива, че той е зарязал Джулия, защото постоянно си мислил, че не е достатъчно добър за нея и че тя ще го изостави.

 

Източник каза, че актрисата се чувства унизена заради книгата.

 

"Джулия е засрамена и разочарована, че Матю разкри детайли за тяхната кратка връзка. Намирисва на това, че Матю търси бляскави фрази, с които да запълни книгата си и това не се нрави на Джулия. Тя е от старата школа, що се отнася до нейното лично пространство - никога няма да я видите да говори за връзките с известните си бивши. Това я накара да се почувства странно", твърди източник на списание "Closer".

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Julia Roberts (@juliaroberts)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия