5 тренда в грима за 2023 г.

Ето кои са те

2023-01-02 15:00:00
5 тренда в грима за 2023 г.
Снимка: Pexels/Dan Cristian Pădureț

Гримът привлича много голямо внимание и винаги се забелязва от околните. Трябва да подберем подходящите продукти за красота, според повода и тенденциите. Кои са хитовете в грима за новата година? Вижте отговорите на "Vogue".

 


Ярко червило и молив за устни

 

Определено устните винаги правят впечатление. Заложете на смела визия, що се касае до тях. Трябва да изглеждате уверени и да се забелязвате. Заложете на ярко и изпъкващо червило - в червено винил, в цикламено, в лилав нюанс (цвят синя слива) или в кафяво. Дори може да излезете навън гримирани само с червило, стига то да изпъква. Очертаването на устните с молив също остава актуално. С него устните изглеждат по-плътни. Нека цветът на молива за устни да е малко по-тъмен от червилото.

 

Снимка: Pexels/Fabio Lange


Металически очи и блясък

 

Стана ясно, че блясъкът, брокатът и пайетите остават хит при дрехите и аксесоарите и през 2023 г. Това ще важи и за грима. Залагайте на сенки и очна линия с много блясък. Нека очите блестят и искрят. Хубаво е да нанасяте сенки в златисто, сребристо, бронзово. Или да слагате лилави, розови, сини, зелени сенки с брокат. Така изглеждате като приказни феи, като героини от компютърна игра, като митично същество. Може да сложите и блестящо червило.

 

Снимка: Pexels/ Ehsan

 

Повече руж

 

Ружът, пудрата, фон-дьо-тенът - всички тези неща се завърнаха на мода в последните години. Сега те отново са хитови и може да ги използвате често. Нека по кожата на лицето ви да има блясък, тя да лъщи и така изглеждате като знаменитост или фея. Хубаво е бузите ви да са розови. Нанасяйте повече руж на тях, той вдъхва живот на кожата и изглеждате лъчезарни, вълшебни. Ружът е за смели и привлекателни дами.

 

Снимка: iStock/olhakozachenko


Кристали и камъни по лицето

 

Тенденция, която се завръща. Помните ли как в началото на века беше модерно да слагате кристали, стикери, камъчета и различни формички по лицето - по бузите, около очите и клепачите, над веждите. Сега това също е така. Колкото повече камъчета, кристали, перли, стикери и брокат сложите, толкова по-приказно ще изглеждате. Тази тенденция е за дами, които обичат експериментите и които са уверени в себе си. Така изглеждате игриви и жизнерадостни, напомняте на звезда. Трендът е вдъхновен от сериала "Еуфория".

 

Снимка: Pexels/Monstera

 

Котешко око

 

Вечна класика! Никога няма да сбъркате, ако заложите на котешко око. Знаете, че черната очна линия е любим грим на момичетата в последните 10-12 години. Не се отказвайте от нея, дори направете извивките, с които очертавате котешко око още по-големи, плътни и извити. Графичната очна линия и котешкото око са изключително подходящи за партита, клубове, дискотеки, дори и за разходка в парка. Тази тенденция говори за женственост, фатално привличане, смелост.

 

Снимка: iStock/Wavebreakmedia

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия