6 хита в чантите за 2023 г.

Ето кои са те

2023-01-02 13:30:00
6 хита в чантите за 2023 г.
Снимка: Pixabay/StockSnap

Чантата е много важен аксесоар, който допълва визията ни и ни влиза в употреба. Хубаво е да имаме различни по размер и цветове чанти за различните поводи. Но кои ще са най-модерните чанти през новата година? Вижте отговорите на "Elle".

 


Чанти с колан за кръста

 

Тези чанти бяха модерни в края на 90-те и началото на века? Помните ли чантите, които често носиха продавачите на панаирите, сборовете и на външните сергийки? В които се държаха основно пари? През тази година те се завръщат, а и стават доста модерни. Хубавото е, че с тях ръцете ви са свободни и те са функционални. Събирате най-нужното в тях, не са прекалено големи, изглеждате сладки с тях, стават за разодки, но и за събития. А освен това са нестандартни, винаги се забелязват.

 

Снимка: Pexels/Godisable Jacob

 

XXL чанти

 

Огромните чанти остават на мода и тази година. Колкото по-голяма и обемна е чантата, толкова по-добре. Плюсът е, че такива чанти събират всичко нужно - гримове, ключове, портмоне, телефон, шал, ръкавици, очила, дори книга, папки, вода, закуска, лаптоп. Някои ги използват дори за еднодневно пътуване. Огромните чанти стоят стилно, с тях винаги изпъквате, те са за смели, уверени и заети дами.

 

Снимка: Pexels/John Diez 

 

Чанти с много джобове

 

Перфектен избор за организираните дами, тези, които подреждат и имат няколко професии или хобита. Чантите с няколко джоба, особено такива отпред, ще са истински хит. Така може да разпределите всяка вещ в многото отделения, да не губите време да търсите нещо, и да вземете всичко, което ви е нужно. Тези чанти са много стилни и с тях изглеждате отговорни, сериозни. 

 

Снимка: Pexels/ Andrew Neel

 

Флорални мотиви

 

През пролетта и лятото често дамите се спират на чанти с флорални мотиви, но сега те са модерни през цялата година. За студените месеци може да заложите на черна или тъмнокафява чанти, изрисувана с розови, зелени, сини, жълти, оранжеви, лилави цветя. От ревютата на много модни марки се вижда, че чантите с нарисувани цветя или във форма на цвете са голям хит.

 

Снимка: Pexels/Godisable Jacob

 

Блестящи чанти

 

Вече стана ясно, че дрехите с блясък, брокат и пайети остават актуални и през новата 2023 г. Това важии за чантите. Ако чантите са блестящи, те ще се комбинират перфектно с бляскавите тоалети. Освен това, тези чанти са подходящи за официални събития и вечерите в клубовете и ресторантите. Дори вече навлизат в ежедневието. Колкото по-бляскава е чантата, толкова по-добре.

 

Снимка: Pixabay/Victoria_Watercolor

 

Мини чанти

 

На мода са двете крайности - или много големи чанти, или твърде малки чанти. Мини чантите, които напомнят чанти на кукла, станаха хит още през 2019 г. и тази година отново са модерни. Залагайте често на малки чанти, които напомнят на портмоне и събират едва парите и червилото. Нека те да са изчистени и едноцветни. Тези чанти също са идеални за официални събития.

 

Снимка: Pexels/Godisable Jacob

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия