6 хита в прическите за зимата

Ето кои са те

2022-12-26 16:30:00
6 хита в прическите за зимата
Снимка: Pexels/Yan Krukov

Зимният сезон вече е тук, а с него идват и нови тенденции в прическите. Как да носите косата си, за да сте стилни и в крак с модата през следващите месеци? Вижте прогнозата на американския "Cosmopolitan".

 


Боб до брадичката

 

Прическата боб е абсолютен хит в последните 4-5 години. През зимата тя остава актуална. Заложете на къса коса, като най-добре е тя да стига точно до брадичката ви. С тази прическа изглеждате много елегантни и женствени. Тя ви прави бляскави и изискани дами, а и вече е класика в жанра.

 

Снимка: Pexels/ Engin Akyurt

 

Конска опашка с пуснати кичури

 

Опашките определено са на мода през този сезон. Конската опашка е хит и за празниците и партитата. Най-добре е да заложите на вързана високо опашка, но да оставите два кичура пуснати отпред. Така те оформят лицето и изглеждате по-изискани. Ариана Гранде, Джей Ло, Бела Хадид, Риана и др. звезди залагат на тази прическа често.

 

Снимка: Pexels/Hannah Bickmore

 

Обемни вълни

 

Чудесна идея за дамите с по-дълга коса. Никога не може да сбъркате, ако направите косата на вълни. Нека тя е чуплива, но не прекалено къдрава - кичурите да са направени като морски вълни. Така косата става по-обемна, изглеждате привлекателни и ако сте с руса коса - напомняте на кукла Барби! А Барби модата е голям хит в последните месеци. Вълните са идеални за официални събития и с тях изглеждате бляскаво.

 

Снимка: Pixabay/StockSnap

 

Цвят еспресо

 

Времето е студено, стъмнява се по-рано и зимата е перфектният сезон да преминем към по-тъмни цветове. Ако не се страхувате да експериментирате, заложете на цвят еспресо - много тъмнокестеняво, което изглежда като черно. Този цвят е дълбок, наситен и ви кара да изглеждате уверени и енергични.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от G L E N C O C O O R O P E Z A (@glencocoforhair)

 

Опашка плитка

 

Ако обичате да връзвате косата на опашка, но не сте фен на прекалено стегнатата конска опашка и искате нещо по-разчупено, тази тенденция е за вас. Вържете косата и я сплетете на плитка. С плитка няма как да останете незабелязани. Освен това, ако я напръскате с лак, тя няма да се развали, дори навън да духа и вали (което може да стане с изправената коса или къдриците). Опашката плитка е чудесен вариант и за партитата, стои добре с официални рокли.

 

Снимка: Pexels/Denis Miller

 

Бретон

 

Есента и зимата са сезоните, в които често хората правят по-голяма промяна в прическата и решават да експериментират с бретоните. По-дългите бретони бяха на мода преди, но сега наистина е хит да си направите къс бретон, който едва докосва веждите. Така постигате леко ретро визия, но изглеждате и много елегантни. Звездите вече често залагат на къс бретон.

 

Снимка: Pixabay/Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия