6 тенденции в чантите за зимата

Вижте кои са те

2022-12-21 15:00:00
6 тенденции в чантите за зимата
Снимка: Pixabay/RemiKs

Зимата е тук, което значи, че на хоризонта се появяват нови модни тенденции. Добре е да помислим какви чанти ще носим през сезона и с кои обувки и дрехи ще ги съчетаем. Ето какви са тенденциите при чантите за зимата, според американския "Cosmopolitan".

 


Чанти с перушина

 

Тази тенденция не е нова, чантите с пух и перушина са хит вече трета година. През зимата продължава да е така и несъмнено с този аксесоар ще изпъкнете. Освен това, тази година хит са и палтата, както и обувките с пух и перушина, така че ще се комбинират идеално с чантите. А и меките чанти с пух и перушина са перфектни за зимните месеци, нампонят за уют и топлина.

 

Снимка: iStock/Anna Chaplygina

 

Чанта възглавница

 

Много голям хит. Определено тази зима трябва да се сдобиете с чанта, която наподобява възглавница. Става дума за чанти, които изглеждат меки, пухкави, леко смачкани, някои от тях са на квадрати и ромбове и наистина приличат на възглавниците. Те са много оригинални и ще изглеждате стилни с тях. Освен това, тези чанти са меки и удобни, също навяват уют.

 

Снимка: Pixabay/zannfauz

 

Чанта полумесец

 

Тези чанти бяха хит през 2019 г. и 2020 г. и сега отново са на пазара. През зимата навсякъде ще виждаме чанти във формата на полумесец. С тях отново правите впечатление и изглеждате много стилни. Тези чанти са подходящи за официални събития и партита.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от fendifristbag91 (@fendifristbag91)

 

Диско чанта

 

Още един вид чанти, които чудесно се комбинират със зимните тоалети. Знаете, че през тази зима хит са роклите, блузите, корсетите и полите на пайети, с блясък и брокат. Дори гримът с блясък е истински хит. Това се пренася и при чантите - заложете на чанта с пайети; чанта, която блести и напомня на диско топка. Тези чанти също са идеални за партита и дискотеки.

 

Снимка: Pixabay/Victoria_Watercolor

 

XL чанта

 

Няма как да минем без тези големи чанти. Те са прекрасни за всекидневието, тъй като в тях може да поберете много неща - гримове, документи, таблети, лекции, книга, учебник, бутилка с вода, снаксове и т.н. Дори стават за пътуване, ако отивате някъде само за ден. Заложете на наистина голяма и широка чанта.

 

Снимка: Pixabay/Surprising_Shots

 

Мини чанти

 

За любителите на минималистичния стил, това е прекрасна новина. Мини чантите се завръщат през зимата. Но не става дума просто за малки, официални чанти. А за наистина миниатюрни чанти, които приличат по-скоро на чанта на кукла, на играчка. Не са много практични, тъй като в тях може да поберете само червилото или ключовете, но пък определено са оригинални, стилни и подходящи за официални събития.

 

Снимка: Pixabay/japsy27

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия