4 хита в обувките за зимата

Ето кои са те

2023-01-12 15:00:00
4 хита в обувките за зимата
Снимка: Pixabay/langll

Зимата е тук и вече подменяме някои обувки. За снега и хладното време ни трябват удобни и топли боти и ботуши. Но има и някои изненади при тенденциите в обувките през този сезон. Вижте кои са те, според американския "Cosmopolitan".

 


Подметка тип танк

 

Знаем, че много ретро тенденции се завръщат в последните години и това е една от тях. През зимата ще направите истинско впечатление, ако ходите с боти и ботуши с подметка тип танк. Тази подметка е висока, дебела, стабилна, плътна. Определено с нея ще пазите равновесие в снега, но и ще изглеждате по-високи. Тези обувки са подходящи и за официални събития.

 

Снимка: iStock/tatniz

 

Балетни пантофки

 

Повечето от нас свързват пантофките с есента и пролетта, но те са истински хит през зимата. Може да обувате равни балетни пантофки, когато отивате в затворено помещение - в ресторант, на кино, на парти. По-смелите дами дори обуват дебели и дълги коледни чорапи, или пък слагат калци, и излизат с балетни пантофки дори за разходки, на коледните базари и т.н. Залагайте на лилави, черни и сиви пантофи.

 

Снимка: Pixabay/javiercampos

 

Ботуши до коляно

 

Виждали сме различни тенденции през годините - имало е периоди, в които дългите ботуши над коляно и до бедрата бяха хит, имаше и такива, в които тези със средна дължина, до под коляното, бяха по-модерни. Сега се връщаме към класиката - ботуши, които стигат точно до коляното. Те ще ви топлят, удобни са за дълги разходки, но и се комбинират перфектно с официални тоалети.

 

Снимка: Pexels/jasmin chew

 

С пух и мъх

 

Зимата е идеалният сезон да заложим на боти и ботуши, обсипани с пух и мъх. Те са много удобни, пазят доста топло и нампонят за уюта вкъщи или пред камината. С тях не рискувате да ви стане студено, ако сте в планината или на дълга разходка. Освен това, те се забелязват и определено правите впечатление.

 

Снимка: iStock/serikbaib

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия