Как звездите отбелязаха Хелоуин? - част 2

Ето още страхотни костюми

2022-11-02 12:00:00
Как звездите отбелязаха Хелоуин? - част 2
Снимка: Pixabay/Hansuan_Fabregas

Хелоуин беше в понеделник и холивудските знаменитости бяха във вихъра си. Те започнаха да показват невероятни костюми и визии още през уикенда. Някои дори имаха по няколко различни костюма. Кои са най-впечатляващите визии тази година? Ето поредна част от тях.

 


Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

 

Съпрузите явно вече са в коледно настроение. Двамата са се вдъхновили от филма "Сам вкъщи" и се превърнаха в крадците (злодеите), срещу които се бори малкия Кевин. Двамата са с перуки, зимни палта, Джесика носи и шапка. Джъстин пък е изрисувал лицето си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Justin Timberlake (@justintimberlake)

 

Хайди Клум

 

Тя несъмнено е кралицата на Хелоуин и всеки път има най-впечатляващата визия. Сега отново бе така. Моделката се превърна в червей. Тя носи огромен костюм на животното, като се виждат само очите ѝ и устните ѝ. Червеят има и опашка. Интересното е, че червеят е вързан на въдица, която държи съпругът ѝ Том Каулиц.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Emanuela Formoso (@thefashionlover_net)

 

Лили Райнхарт

 

Скоро излезе втората част на филма "Фокус-Мокус". Първата излезе на екран още през 1993 г. Явно Лили Райнхарт харесва поредицата и избра герой от филма. Тя, Камила Мендес и Маделайн Печ влязоха в ролите на сестрите Сандерсън. Те носят перуки и вещерски рокли.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lili Reinhart (@lilireinhart)

 

Кортни Кардашян и Травис Баркър

 

Влюбените се маскираха като герои от хорър комедията от 1998 г. "Годеницата на Чъки". Кортни е Тифани, а Травис Баркър е Чъки. Барабаистът е с червена коса, кръв и шевове по лицето. Кортни пък е руса, със зашеметяващ черен грим.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

 

Дейвид Бекъм

 

Бившият футболист удиви дамите с избора си. Той е с червен костюм и черна маска за лице и така имитира господин Феноменален. Още по-хубавото е, че Дейвид показва, че е готвил и наблюдава готварската печка. "Заснет от госпожа Феноменална - Виктория Бекъм", написал е той.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия