Как звездите отбелязаха Хелоуин?

Вижте впечатляващи визии

2022-11-01 15:00:00
Как звездите отбелязаха Хелоуин?
Снимка: Pixabay/ApplesPC

Хелоуин беше вчера и холивудските знаменитости бяха във вихъра си. Те започнаха да показват невероятни костюми и визии още през уикенда. Някои дори имаха по няколко различни костюма. Кои са най-впечатляващите визии тази година? Ето част от тях.

 


Кендъл Дженър

 

Моделката влезе в роля на анимационна героиня. Тя се показа с костюма и прическата на Джеси от "Играта на играчките". Кендъл впечатли с плитки, червена каубойска шапка, кроп топ в бяло, жълто и червено, както и къси дънкови панталони тип прашка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kendall (@kendalljenner)

 

Джейд Търлоу

 

Певицата от Little Mix и приятелят ѝ Джордан Стивънс винаги впечатляват с визии. Миналата година те бяха герои от "Семейство Симпсън", а сега влязоха в ролите на Аладин и любимата му Жасмин. Джейд е с впечатляваща синя рокля, много обемна коса и синя лента за коса.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от jade amelia thirlwall (@jadethirlwall)

 

Меган Фокс и Машин Гън Кели

 

Влюбената двойка предизвика фурор. Моделката се маскира като Памела Андерсън - с руса коса и къса рокля в червено и розово. Машин Гън Кели пък влезе в ролята на Томи Лий - с бял потник, черен кожен панталон и цигара в устата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

 

Парис Хилтън

 

Богатата наследница отново се показа като изкусителка. Тя влезе в ролята на Сейлър Муун. Парис позира с рокля в червено, синьо и бяло с изрязана част, както и бели ръкавици. Тя носи и дълги червени ботуши, бели слънчеви очила, а косата ѝ бе вързана на опашки.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Paris Hilton (@parishilton)

 

Джоджо Сива

 

Танцьорката явно е фен на филмите за Хари Потър. Джоджо имитира Драко Малфой. Тя позира с бяла риза, дълга роба в черно и зелено и с къса руса коса. Феновете останаха впечатлени от тази трансформация.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от JoJo Siwa (@itsjojosiwa)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия