5 хита в маникюрите за Хелоуин

Вижте на кое да заложите

2022-10-26 15:00:00
5 хита в маникюрите за Хелоуин
Снимка: iStock/Christina Radcliffe

Хелоуин наближава. Много тийнейджъри сигурно вече са решили с какъв костюм ще са на празника, как ще се гримират и какви аксесоари ще сложат. Ако все още нямате идея за маникюр или просто искате да си направите празнични нокти в тон със страшния празник, ето някои от най-хитовите предложения, според "Elite Daily".

 


Капки кръв

 

Хелоуин е времето на вещиците, вампирите, страшните истории, злодеите. Какво по-хубаво от това да си направите маникюр, с който да стряскате хората? Използвате безцветен лак за основа, може и черен, и изрисувайте капка кръв или имитация на течаща кръв (червени вълни). Ако сте с костюм на лош герой или на лекар, този маникюр е идеален.

 

Снимка: iStock/Dariia Chernenko

 

Вещерски нокти

 

Вещицата е символ на Хелоуин, а и тези костюми са лесни за намиране. Трябва ви черна рокля, черно наметало и вещерска шапка, както и готически грим. Но, за да завършите визията, заложете и на вещерски нокти. Може по тях да има изрисувани пентаграми, кръстове, змии, луна, дори самата вещерска шапка, черна котка и т.н. Използвайте черно, лилаво, синьо, зелено и жълто за направата на този маникюр.

Снимка: iStock/Christina Radcliffe

 

Паяжини

 

Друга традиционна украса за празника - мрежите на паяк са хит при декорирането на жилищата и дворовете, дори заведенията. Пренесете това и върху ноктите, за да сте стилни. Използвайте за основа безцветен или светлорозов лак и изрисувайте паяжина в черно, сиво и бяло.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BARRON BEAUTY (@barron.beauty)

 

Духчета

 

Щом говорим за Хелоуин, няма как да мине без духове. Те са истински символ на празника. Ако не искате да сте прекалено страшни, може да поставите черен лак за основа и да изрисувате малки, сладки бели духчета, напомнящи на Каспър. Може да използвате и безцветна основа.

 

Снимка: iStock/Christina Radcliffe

 

Скелети

 

Това е за смели дами, които обичат да провокират, експериментират и не се притесняват да бъдат забелязани. Отново може да заложите на черен лак за основа и по него да изрисувате бели кокали и кости. Ако това не ви се струва достатъчно, нека на нокътя да бъде изрисуван цял скелет.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sam | Gel Nails & Nail Art (@beautytendernails)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия