Направете устните желани за целувка

Превърнете устните си в неустоимо изкушение с най-актуалните нюанси червила на 2022

2022-02-17 12:00:00
Направете устните желани за целувка
Снимка: Freepik

Съблазнителните, плътни устни ще продължат да бъдат една от горещите тенденции на 2022 година. С помощта на подходящото червило или гланц можем да направим устните си много по-дефинирани, акцентирани и сочни. Специалистите по грима подбраха най-актуалните нюанси червила на 2022, с които да изглеждаме наистина зашеметяващо през всички сезони. Някои от тях са вечни класики, а други могат да ни изненадат. Ето кои ще бъдат най-модерните цветове червила за 2022.

 

Нюд / неутрално червило

 

Нюд червилата са любимият избор на редица звезди и популярни личности. Ким Кардашиян, Приянка Чопра, Адриана Лима и Криси Тейгън са само част от известните дами, които залагат на естествена визия и плътни, натурални устни в nude гамата. 

 

Нюд червилата са подходящи за лека и небрежна ежедневна визия. През 2022 актуални ще бъдат устните в цвят, който напълно се доближава до този на кожата, или леко розовее. С този нюанс червило на практика няма как да сгрешим – отива както на лекия, естествен грим, така и на по-тежкия, вечерен макияж. 

 

Нюд червилата позволяват да експериментираме с по-интензивни сенки или молив за очи дори при по-строг дрескод като този в офиса. Подчертават устните и перфектно оформят контура им без да привличат излишно внимание или да се конкурират с останалата част от грима. Не е случайно, че звездите на Холивуд толкова харесват тази тенденция. Един от предпочитаните модели Nude червила е Lancôme L'Absolu Rouge Intimatte – уникално матово червило с blurred ефект, което се предлага от Lancôme в няколко неустоимо нежни натурални нюанса.

 

Лилаво червило

 

Смелите цветове червила са друга тенденция, която ще продължи да бъде актуална през 2022. А лилавото е един от любимите ни дръзки нюанси – внася във визията доза решителност, авангардност и неукротимост. Лилавият цвят червило е за жените с автентичен стил, които знаят как да експериментират с визията си. 

 

Когато носим лилаво червило, най-важното е да го правим с увереност и удоволствие. Лилавият нюанс червило е любимият избор на много модни икони като Риана, Руни Мара, Ариана Гранде и Клои Кардашиян. Серията Le Rouge Night Noir на Givenchy е една великолепна колекция от фатални нюанси червило с прозрачен завършек и неповторим блясък. Уникалната им текстура създава плътен и искрящ цвят още от първото нанасяне.

 

Снимка: Freepik

 

Червено матово червило

 

Фаталният червен мат винаги ще бъде на мода – този сексапилен нюанс червило е способен да промени цялата визия само с едно нанасяне. Червеното червило си остава най-добрият начин да превърнем устните си в чувствено оръжие за съблазняване. 

 

Матовият финиш на червеното червило е актуалната за 2022 тенденция, която създава усещане за кадифено докосване. Това е и усещането от сатенения допир на колекцията Modernmatte Powder Lipstick на Shiseido – изключително дълготрайни матови червила с интензивни цветове, които създават перфектна текстура и ефектна дълбочина. За по-голяма изразителност комбинирайте червеното червило с фин молив за устни като например Lipliner Ink Duo от Shiseido – иновативен 2в1 продукт за устни, съчетаващ молив и основа за червило – всичко необходимо за перфектната база за нанасяне на червило, балсам или гланц.

 

Блестящ корал и праскова

 

Нежните коралови и прасковени нюанси червила с искрящи частици могат да внесат холивудски блясък дори в ежедневната визия. Кораловият цвят е перфектен за пролетно/летният сезон и създава цветно, жизнерадостно и младежко настроение – на него залагат звезди като Зоуи Кравиц и Бела Хадид. Изключително подходящи са течните червила, защото техният блясък създава мокър ефект и превръща устните в истинско сладко изкушение. Lancôme има перфектното предложение – колекцията течни червила Absolue Lacquer с неповторим блясък, който остава върху кожата часове наред и идва в няколко модерни прасовени цвята, подходящиза всеки тип кожа. 

 

Какъвто и цвят червило да изберете за устните си през 2022 година, превърнете го в своя запазена марка, като го носите уверено и със самочувствие. Съчетайте го с подходящ нюанс молив и очертайте контура на съблазнителните, сочни устни, които заслужавате.

Автор: TeenProblem

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия