4 тенденции в чантите за пролетта

Ето кои са те

2022-04-08 15:00:00
4 тенденции в чантите за пролетта
Снимка: Pixabay/MabelAmber

Пролетта настъпи и започваме да изоставяме дебелите връхни дрехи и зимните аксесоари. С идването на топлия сезон, на хоризонта се появяват и други тенденции при чантите. Вижте какво да носите тази пролет, според американския "Cosmopolitan".

 


Плетени чанти

 

Плетените чанти са сред топ аксесоарите за всички сезони от 2-3 години насам. Те са най-модерни за пролетта и лятото, тъй като са удобни за пикник, плаж, разходки в парка и се комбинират идеално с по-тънките дрехи. През тази пролет отново може да заложите на шарените плетени чанти с различни принтове, както за работа и разходки, така и за пазаруване.

 

Снимка: Pixabay/vargazs

 

XXL чанти

 

Ако едно нещо прави впечатление през тази година, това е, че на мода са или много големите чанти, или тези, които са миниатюрни. Няма средно положение. С огромните или т.нар. XXL чанти също ще направите впечатление през пролетта. Доста модели по ревюта ги носят. XXL чанти, които напомнят за куфари, са практични, тъй като в тях може да съберете много багаж - за работа, лекции, училище, пикник, та дори и кратко пътуване.

 

Снимка: Pixabay/Vic_B

 

Парти чанти

 

Тук вече говорим за другата тенденция - мини чантите, с които се ходи най-вече по официални събития и купони. Те са почти като кукленски чанти, в тях едвам събирате само най-важното - пари, лична карта, телефон, червило. През пролетта ще са модерни малките чанти с блясък и брокат, които се комбинират идеално с рокли и свежите топове с пайети. Вече може да ги носите и на разходки и работа, а не само за партита.

 

Снимка: Pixabay/nastya_gepp

 

Чанти сърце/пица и т.н.

 

Чантите с причудлива и неочаквана форма превземат света на аксесоарите тази пролет. Изключително актуални са червените и розови чанти във формата на сърце. С тях изглеждате сладки, мили, лъчезарни и се забелязвате. Модерни ще са чанти и във формата на животни, на парче пица, на целувка, на звезда и каквото друго се сетите.

 

Снимка: Pixabay/Vic_B

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от My Disney Finds (@mydisneyfinds)

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия