6 тенденции в дамските чанти за 2022 г.

Вижте кои са те

2022-01-06 15:00:00
6 тенденции в дамските чанти за 2022 г.
Снимка: Pexels

Новата 2022 година дойде и е добре да помислим с какви аксесоари да се снабдим. Чанатата е много важна част от нашата визия през всички сезони и сега на хоризонта се появяват нови тенденции. Ето с кои чанти ще сте най-модерни презгодината, според американския "Cosmopolitan".

 


Чанти кофи

 

Скъсайте с традицията! Тази година на мода са чантите със странни и необичайни форми. Например, продълговатите чанти, които напомнят формата на кофите за поливане или кошчета за боклук. Чантите, оформени като правоъгълници или кръгли кофи ще са навсякъде през годината. С тях правите истинско впечатление и се забелязвате. Те са много стилни.

 

Снимка: Pexels


Мини чанти

 

Малките чанти са на мода от 2-3 години. Сега те остават хит, като става дума за наистина миниатюрни чанти, подобни на тези на куклите. Те са идеални за партита и официални събития. Приличат на малки портмонета, в които може да съберете само парите, телефона и червилото. Избирайте малки чанти с блясък и брокат.

 

Снимка: Pixabay

 

Чанти луна

 

Чантите във форма на луна/полумесец станаха хит още преди 2 години. Те продължават да са актуални и непременно трябва да се сдобиете с такъв тип чанта. Тя отново е в причудлива форма и няма как да останете незабелязани с нея. Много е стилна, издава, че сте мистериозна и фатална жена. Подходяща за официални събития и разходки.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от J.rni (@jj.rni)

 

Огромни чанти

 

Интересното е, че освен мини чантите, огромните чанти, наподобяващи куфарите и саковете, също са на мода. Това е добра новина, защото в тях може да поберете всичко, което ви трябва за работа, лекции или кратко пътуване - лаптопи, книги, тетрадки, лека връхна дреха, козметика, таблет, чадър и т.н. Големите чанти са удобни и подходящи за всекидневието. Може да си купите голяма дамска чанта с флорални мотиви за пролетта и лятото; или да заложите на класиката - черна кожена чанта.

 

Снимка: Pixabay

 

Плетени чанти

 

Тези чанти също са хит от няколко години и звездите ги обожават. Плетените чанти бяха много модерни в края на 90-те и началото на века. Преди се носиха основно за плажа и пикници, но сега навлязоха в ежедневието. Може спокойно да ходите на работа, събития и разходки с тях. Хубавото е, че те са уникални - всяка е с различен принт и така се отличавате. Освен това, издават, че сте креативна дама и са много красиви.

 

Снимка: Pixabay

 

Чанти с тънка верижка

 

Чантите с верижка бяха хит и пред 2021 г., но сега има един детайл - на мода ще са само тези с много тънка верижка, които основно се премятат през рамо. Големите и груби верижки вече не са актуални. Чантите с тънка верижка са идеални както за партита и събития, така и за разходки в парка, кафета и ресторанти.

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия