5 прически за новогодишната нощ

Ето какво да изпробвате

2021-12-27 13:30:00
5 прически за новогодишната нощ
Снимка: Pixabay

Новогодишната нощ почти е тук и е време да помислим на каква прическа да заложим за празника. За да сте стилни, официални, но и в същото време да ви е удобно, може да заложите на плитки, къдрици и т.н. Ето и някои от предложенията на американския "Cosmopolitan".

 


Перлена диадема

 

Аксесоарите са много важна част от прическата. Диадемите бяха истински хит в последните 2 години, може да заложите на тях и за празничната нощ. Изберете бяла перлена диадема, за да сте официални и да излъчвате блясък. Може косата да е вързана на опашка, да сте с лека къдрици и диадемата само да краси прическата; или просто с пусната коса и да вдигнете бретона с диадемата. Ще изпъквате с този перлен аксесоар.

 

Снимка: Pixabay

 

Къдрици/вълни

 

Да накъдрите косата е истинско предизвикателство, а и знаем, че къдриците и вълничките са характерни именно за официални събития и много си отиват с рокли. С тях постигате визия на принцеса, особено ако сте с по-дълга коса. Грабвайте машата и си направете къдрици, а ако не искате чак толкова къдрава коса, просто сплетете косата, докато е мокра, стойте така няколко часа и после косата ще е на вълни, когато изсъхне.

 

Снимка: Pixabay

 

Класическа плитка

 

Плитките също бяха много модерни в последните няколко години. За празника може да заложите на плитки с възли Bantu, на плитка водопад, на плитка диадема. Но за да сте по-стилни за събитието, най-добрият вариант е да си направите една класическа плитка. Тя обхваща цялата коса и така кичурите няма да ви пречат на празника. Ще изглеждате много уверени и елегантни.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от KAHH SPENCE (@kahhspence)

 

Полуопашка

 

Звездите често си правиха полуопашки в последниге години - например, Ариана Гранде, Хейли Бийбър и т.н. Полуопашката се откроява с това, че се прави лесно, а в същото време с нея изглеждате сладки, мили и стилни. Вържете горната част на косата, а нека останалите кичури са изправени. Тази прическа е леко ретро и напомня за модата отпреди 10 години. С нея гримът изпъква.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от pooʍ pɐɥɔ (@chadwoodhair)

 


Течна коса

 

Течната коса се превърна в истински хит в края на годината и през 2022 г. също ще е актуална. Става дума за коса, която е толкова гладка, почти мокра и с която изглеждате като току-що излезли от салона за красота. Лъщящата коса, която изглежда като влажна, е наричана още "стъклена коса" през годините. Трябва да е перфектно изправена, обработена с гел или лак и да блести.  На светски събития през есента Меган Фокс, Дуа Липа и Дженифър Лопес също бяха с такива коси.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Teaira Walker (@teairawalker)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия