5 хита в маникюра за зимата

Вижте кои са те

2021-12-17 15:00:00
5 хита в маникюра за зимата
Снимка: Pexels

Времето е студено, дните са къси и навън бързо се стъмнява. Но настроението е празнично, снегът прави всичко по-красиво и определено трябва да помислите за визията си по време на празниците, а и за отстатъка на зимата. Ето кои са най-хитовите маникюри за сезона, според американския "Cosmopolitan".

 


Снежинки/кокичета

 

Класика в жанра! Естествено, почти всяка зима най-хитовият маникюр е този със снежинки. Лакирайте се с безцветен, бледорозов или светлосив/светлосин лак и нарисувайте красиви бели снежинки. Може да заложите и само на бели точки, които имитират падането на сняг. А белите точки със зелен акцент, чрез които оформяте кокиче са идеален вариант за след празниците, когато все още е зима, но се усеща, че наближава пролетта.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Luxx Nails & Spa (@luxx_nailspa)

 

Коледен бастун

 

Една от най-празничните и весели идеи! С такъв маникюр ще предизвикате истински фурор на Коледа и Нова година. Така показвате, че сте в коледно настроение и сте в тон със символите, украшенията и лакомствата, свързани с празника. Може да използвате за основа розов лак и после да нарисувате коледен бастун в бяло и червено. Или просто целите нокти да са на райе в бяло и червено.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jaz @paintbyjaz (@paintbyjaz)

 

Гирлянди

 

Няма как празниците да минат без блестящите и шарени гирлянди! Това е любима украса за мнозина, създава весело настроение и с такъв тип маникюр ще изпъкнете. Заложете на няколко цвята лак - златисто, лилаво, зелено, червено, бяло, синьо. Нарисувайте хоризонтални черти във всеки цвят по ноктите и сложете брокат отгоре.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Learnah Starbuck (@polishedbylearnahstarbuck)

 

Шампанско

 

Освен червеното и зеленото, друг цвят, който се свързва с празниците е златистото или цветът шампанско. Това е така заради бенгалския огън, звездата на върха на елхата, любимата пенлива напитка и панделките, с които се опаковат подаръците. Това значи, че няма да сбъркате, ако заложите на маникюр в златисто. Той е идеален за официални събития. Добавете брокат, а може и малко цветни точици, за да заприличат ноктите на искрящото шампанско и да блестите.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от elisabetta martini (@betta0384)

 

Еленчета

 

Друг любим символ на празниците - еленчетата на Дядо Коледа. Не е нужно да сте майстори, за да изрисувате Рудолф или Комета. Може просто да заложите на основа в цвят патладжан или кафяво и да нарисувате муцунката на елена - черни точки за очи, червена точка за нос, както и рогата - в светлокафяво или дори златисто. Може рогата да бъдат и в черно.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от London Nail Company (@londonnailco)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия