Джак Грийлиш ще има своя колекция диадеми

Той е идол на много деца

2021-11-10 15:00:00
Джак Грийлиш ще има своя колекция диадеми
Снимка: БГНЕС

Английският футболист Джак Грийлиш ще има своя собствена колекция диадеми.

 

26-годишният полузащитник на Манчестър Сити винаги носи диадема за коса, когато е на терена. Популярността на спортиста се увеличи, откакто той премина в отбора на "гражданите" от Астън Вила през лятото.

 

Твърди се, че много млади фенове ходят на стадиона "Eтихад" с диадеми, за да са в тон с Джак, когато играе любимия им отбор.

 

"Има много деца, които идват на "Eтихад" и носят диадеми и хората от търговския отдел на Сити вярват, че това може да е нещо, което наистина да носи печалба на клуба. Мениджърът Пеп Гуардиола е с бръсната глава, така че той няма да има нужда от диадема! Но Джак налага тенденции и е брилянтен футболист, така че Сити ще работят с него по някои проекти", споделя източник от клуба пред "Daily Star Sunday".

 

Грийлиш вече участва в коледни реклами и е подписал договор с модни компании.

 

Футболистът получава много внимание от феновете, не само когато е на терена; и става техен идол.

 

"Резервите на Бърнли скоро се смяха с него заради това. Има деца, които дори не гледат мача, но крещят името му всеки път, когато той тича около тях, молят го за фланелката му или го молят да им даде автограф. Джак е толкова мило момче, но сигурно е много трудно за него да се концентрира над играта, когато всичко това се случва", посочва още източникът.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия