Как звездите отбелязаха Хелоуин? - част 2

Поредните вълшебни визии

2021-11-02 15:00:00
Как звездите отбелязаха Хелоуин? - част 2
Снимка: Pixabay

Хелоуин беше в неделя и много знаменитости успяха да смаят феновете си с тоалетите и грима си. Вече ви показахме някои от най-оригиналните визии, а сега продължаваме с другите маскирани звезди, които предизвикаха фурор на празника.

 


Карди Би и Кълчър- вещици

 

Карди Би скоро стана майка за втори път - тя роди момченце. То е твърде малко, за да бъде включено в забавленията на Хелоуин. Но рапърката и дъщеря ѝ Кълчър, която е на 3 г., омаяха феновете с костюмите си. Те са заложили на класиката - вещици с дълги черни рокли и наметала, както и големи вещерски черни шапки.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Cardi B (@iamcardib)

 

Джейд Търлоу и гаджето ѝ - семейство Симпсън

 

Певицата от Little Mix и нейният приятел Джордан Стефанс влязоха в образите на главните герои от "Семейство Симпсън". Джейд е като Мардж Симпсън - с топирана и вдигната на кок синя коса; къса рокля в тюркоазено и жълта боя по тялото си. Гаджето ѝ пък е като Сайдшоу Боб - с червена коса и оранжев костюм.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от jade amelia thirlwall (@jadethirlwall)

 

Кейти Пери и Орландо Блум - лекар и ваксина

 

Хелоуин е бил на медицинска тематика за певицата и актьора. Орландо се е облякъл като лекар - с бяла престилка, синя шапка, синя медицинска маска за лице и слушалка. Кейти пък е с костюм, който имитира спринцовка и също е с медицинска маска за лице. Певицата е написала: "Пазете се, хора" и е сложила емотикона на ваксина към публикацията в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от KATY PERRY (@katyperry)

 

Нина Добрев и Шон Уайт - герои от "Дамски гамбит"

 

Сериалът "Дамски гамбит" e много хитов и явно е сред любимите на актрисата от български произход Нина Добрев. Тя и гаджето ѝ Шон Уайт влязоха в образа на герои от сериала. Интересното е, че Нина е в ролята на мъж - героят Бени Уотс и тя е с черни панталони, зелена риза, черен шлифер и черна капела. Шон пък е в ролята на главната героиня Бет Хармън - с рижава коса, къса рокля в черно и бяло и шахматна диадема.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия