Дженифър Лопес позира без грим във ваната

Певицата омая феновете

2021-07-07 12:00:00
Дженифър Лопес позира без грим във ваната
Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес отново впечатли феновете си. Звездата позира без грим за снимка, която качи в социалната мрежа Instagram и така окуражи феновете си да заложат на естествената красота, пишат от британското издание на "Cosmopolitan".

 

Селфито е качено в акаунта на нейната козметична марка - "Jlo Beauty". Актрисата и певица позира във ваната, около нея има сапунени балончета и тя е вързала косата си на кок.

 

Почитателите са впечатлени от това, че кожата ѝ блести.

 

Скоро Джей Ло призна, че изживява най-хубавия период от живота си сега и никога не е била по-добре.

 

51-годишната звезда се раздели с годеника си Алекс Родригес преди 3 месеца, но почти веднага след това поднови връзката си с актьора Бен Афлек. Двамата бяха заедно в периода 2002-2004 г.

 

"Аз съм супер щастлива. Знам, че хората винаги се чудят: "Как си? Какво става? Добре ли си?". Това е. Никога не съм била по-добре. Искам хората, на които им пука за мен, защото на мен също много ми пука за тях, да знаят, че наистина стигнах до място в живота си, на което се чувствам прекрасно сама. И мисля, че веднъж щом стигнеш до това място, после ти се случват невероятни неща, които никога не си си представял, че ще ти се случат отново. На това място съм", коментира звездата пред "Apple Music 1".

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от JLO BEAUTY by Jennifer Lopez (@jlobeauty)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 2 години

uspehi ...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия