5 тенденции в обувките за лятото

Вижте какви са те

2021-06-25 15:00:00
5 тенденции в обувките за лятото
Снимка: Pexels

Лятото почти е тук и е време да заменим маратонките, ботите и пантофките с по-удобни и леки обувки - сандали. Има различни видове сандали, които може да изберете за разходка в парка, за плажа, дори за офиса или официално събитие, на което трябва да присъствате. Ето какви са тенденциите през този сезон, според американския "Cosmopolitan".

 


Сандали в пастелен цвят

 

Вече писахме, че пастелните цветове са истински хит през 2021 година. Това важи и за обувките, не само за дрехите и аксесоарите. Снабдете се със сандали в светлосиньо, бебешко розово, лимонено жълто, ментово зелено, светлолилаво и т.н. Тези цветове са прекрасни за лятото, тъй като са светли, свежи и пасват на тънките и летни дрехи.

 

Снимка: Pixabay


Спортни сандали с верижки

 

Спортните сандали с дебела подметка, широки ленти и верижки по тях ще бъдат на мода през лятото. Те се смятат за семпли и изглеждат леко ретро, но са идеални за разходка в парка, както и за плажа, а и с тях ще ви е удобно. Може подметката да е груба и грапава.

 

Снимка: Pexels

 

Чехли тип прашка

 

Още една тенденция от началото на века, която се завръща. Удобните и обикновени джапанки тип прашка ще са актуални през това лято. Може да се снабдите с бели, черни или сиви такива чехли или сандали тип прашка - ако ви трябват за по-официално събитие.

 

Снимка: Pixabay

 

Сандали с квадратна извивка

 

Обикновено по магазините има обувки с висок ток и сандали, които са стеснени отпред, към пръстите. През това лято, обаче, ще е хит отпред подметката да е оформена като квадрат. Така има повече място за пръстите и сандалите са по-удобни.

 

Снимка: Pexels

 

Пухени чехли

 

Модерни ще са и сандалите, и чехлите, които имат пух. Те напомнят за домашни пантофки, но не се притеснявайте да ги използвате и за разходки, и за официални събития. Софи Търнър е голям фен на този вид обувки, тя се появи с пухени чехли-зайчета през май месец миналата година.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия