Тенденция: Буфан ръкави

Залагайте на такива блузи и рокли

2020-01-08 15:00:00
Тенденция: Буфан ръкави
Снимка: bgnes
11

Най-бляскавите и впечатляващи визии на звездите по време на церемонията на връчването на 77-ите награди "Златен глобус", доказаха, че през 2020 г. хит остават широките и огромни набрани ръкави.

 

Това ще е сред топ тенденциите на новата година. Блузите и роклите с буфан ръкави станаха актуални отново през лятото на 2019 г.

 

Тогава от "Pop Sugar" писаха, че това е бил популярен тренд през 80-те и 90-те години и често се свързва с диско визията. Дамите, които носят рокли, ризи и блузи с обемни и набрани ръкави залагат на романтична и нежна визия, но в същото време изглеждат много сладки, бляскави, стилни и леко ексцентрични. Такива големи ръкави придават екстравагантност и блясък дори на най-обикновените модели блузи и ризи.

 

Снимка: bgnes

 

Сега от изданието съобщават, че за първи път буфан ръкавите са се появили през 14 в. А през 20 век са се върнали на мода, благодарение на принцеса Даяна, която избра булчинска рокля с такъв тип ръкави, когато се венча за принц Чарлс през 1981 г.

 

 

Снимка: bgnes

 

Блузите и роклите с набрани обемни ръкави се комбинират перфектно с диадеми от плат, перлени огърлици и огромни бижута - така създавате една ретро визия и напомняте за героиня от старите филми и книги.

 

Роклите от прерията, които също ще са актуални през новата година, често са именно с такива ръкави.

 

Сред звездите, които заложиха на рокли с широки ръкави за наградите, са Оливия Колман, Зоуи Дойч, Дакота Фанинг, Гуинет Полтроу, Рейчъл Билсън, София Карсон и др.

 

Снимки на звездите вижте в галерията ни

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия