Розово червило - звездата на 2020 г.

Абсолютен хит в козметичния свят

2019-12-20 15:00:00
Розово червило -  звездата на 2020 г.
Снимка: Pexels

Червеното червило винаги е било стилно и си остава вечна класика. То ви кара да изглеждате по-женствено, като истински изкусителки, като уверени и елегантни дами. А и червеното е цветът на греха и това червило ви прави страстни и секси, но и стилни. Това е идеално за първа среща и официални събития.

 

Но през новата година на хоризонта се появява розовото червило и то обещава да стане по-голям хит от червеното, поне през 2020 г. Не изхвърляйте червените червила, но не се страхувайте да експериментирате с визията си и залагайте по-често на розовите.

 

Това е свеж цвят, цвят на детството и мечтите. С него вие изглеждате като принцеса от приказките, но и по-игрива, палава, лъчезарна, пълна с енергия и мечти, посочват специалистите. Розовото внася ведрина във визията ви и ще стои прекрасно, особено през по-топлите месеци. Много знаменитости вече започнаха да залагат на него, а  и в Instagram се появяват доста снимки с хаштага #pinklipstick. От американското издание на "Cosmopolitan" съветват да слагате по-наситено и тъмно розово червило, а не приглушеното пепел от рози.

 


Цикламено

 

Тъмнорозовото или цикламеното отиват повече на хората с по-светла кожа. То ви прави игриви, оригинални и дръзки - не всеки залага на този цвят. А и той напомня за червеното червило, тъй като пак е доста тъмно и с него изпъквате в тълпата. Цикалменото беше модерно и за дрехите през 2019 г.

 

Снимка: Pixabay


Бонбонено розово

 

Бонбоненото розово е по-светло, но все пак е забележимо и ярко, не е приглушено като пепел от рози. Затова също е идеален вариант за вас. То отива и на по-мургавите дами. Бебешкото или бонбонено розово напомня именно за детството, приказките, куклите Барби. С него ще изглеждате невинни, ведри, но и стилни и замечтани.

 

Снимка: Pexels



Ярко розово

 

То е по-тъмно и наситено розово от бонбоненото, но все пак още е далеч от цикламеното. Това е  младежки цвят, забавен и вълнуващ и ви прави весели, лъчезарни, щури. Използва се в сладкарската индустрия – тортите изглеждат далеч по-сладки и вкусни в розови опаковки, затова с него и вие ще изглеждате като истинско изкушение и ще събирате погледите. 

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия