Коледен грим: Мигли-елха

Смела идея

2019-12-19 13:30:00
Коледен грим: Мигли-елха
Снимка: Pixabay

През празничния сезон има много артистични идеи за грим.

 

Коледните маникюри са най-голям хит. Звездите залагат на нокти със снежинки, с мотиви от коледни филми, с Дяко Коледа, сняг, елени, снежни човеци, или нокти на червено-бели райета, които имитират коледните бастунчета.

 

За по-смелите обаче има по-дръзки предложения. Миналата година беше много актулно да си направиш вежди, приличащи на елха. Веждите са боядисани в горско зелено и наистина изглеждат като елхови клонки и иглички. По тях са нарисувани или нанесени с брокат коледни украшения - играчки, снежинки и т.н. Някои дори опитват да увият блестящи конци, които приличат на гирялнди.

 

Тази година не веждите, а миглите биват превръщани в подобие на елха. Такъв тип мигли стават истински хит в Лондон. Там се намира стилистката Кейли Голдинг, която прави най-оригиналните мигли-елхи. Тя показа в профила си в Instagram снимка на творението си.

 

"Когато ме питат дали обичам Коледа", написа Кейли към фотоса.

 

Става ясно, че е използвала изкуствени мигли, боядисала ги е в синьо-делено и ги е украсила с коледни орнаменти - блестяща звездза на върха на миглите - сякаш на върха на елхата и няколко блестящи кръгчета в червено и златисто, които наподобяват коледните топки. Така миглите стават много обемни и бляскави.

 

Стилистката е изброила точно кои козметични продукти е използвала за направата на миглите-елха.

 

View this post on Instagram

A post shared by Kayleigh Golding (@pinkishpiendel) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия