Ботуши под коляното - тенденция за зимата

Зарежете високите ботуши, стигащи до бедрото

2019-12-16 15:00:00
Ботуши под коляното - тенденция за зимата
Снимка: Pexels

През последните години на мода бяха дългите, огромни ботуши, които са над коляното и стигат до високата част на бедрото.

 

Те бяха истински хит и оръжие за много дами - с тях се постига наистина секси и провокативен вид, особено ако се комбинират с къси рокли и поли, както и с прозрачни чорапогащници.

 

Сега обаче тази тенденция си отива и отстъпва място на друга - ботуши, които отново са по-високи от есенните боти, но стигат до малко под коляното. Това е се определя като спорто-елегантен, "уличен" стил и много знаменитости вече залагат на него.

 

С такива ботуши определено ще ви е по-удобно, особено когато излизате на обикновена разходка из града или по магазините.

 

Звездите, които вече изпробваха новата тенденция и се показаха такъв тип ботуши, са Дженифър Лопес, Кендъл Дженър, Лили Олдридж, Лиоми Андерсън, Шакира и др.

 

Шакира се появи с ботуши малко под коляното по време на изпълнението си на тенис турнира "Дейвис Къп".

 

 

Кендъл Дженър демонстрира тенденцията по време на ревю на новата дизайнерска колаборация на H&M е с Джамбатиста Вали в Рим, Италия в края на октомври.

 

Снимка: Reuters

 

Джей Ло и манекенките Лили Олдридж и Лиоми Андерсън пък бяха уловени от папараци. На папарашките кадри се вижда, че те също залагат на по-ниските ботуши.

 

Лиоми се появи с ботуши под коляното и по време на раздаването на Европейските музикални награди на MTV в Севиля, Испания през ноември.

 

Снимка: Reuters

 

Завръщане: Дънки чарлстон

 

Тренд: Шапка идиотка

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия