Пънк визия: Коланите-синджири на Аврил

Аврил Лавин ги направи хитови

2019-08-14 15:00:00
Пънк визия: Коланите-синджири на Аврил
Снимка: Pixabay

Аврил Лавин стана истинска пънк принцеса и любимка на тийнейджърите през 2002 г., когато хитът ѝ "Sk8er Boi" беше химн на учениците и много поредни седмици оглавяваше музикалната класация Billboard Top Ten.

 

Много момичета започнаха да копират пънк рок стила на звездата - карирани поли, дълги раирани чорапи, вратовръзки, потници с черепчета или спортни фланелки, черни панталони, бейзболни шапки, кожени накитници и колани, които напмнят на синджири и верижки.

 

Именно тези колани отново се завръщат на мода. Ако искате да пристегнете дънките и панталоните с тях, сигурно това няма да се случи и няма да ви е много комфортно, но пък тези колани служат повече за аксесоар, така, че може да ги носите с всичко, дори когато дънките ви пасват идеално на талията.

 

Свикнали сте да носите такива синджири на врата, като колие, или да слагате подобни обици. Но тези колани ще ви направят още по-забележителни и ще приковат вниманието. Те са блестящи на светлина и са перфектни за летните месеци. Има и вариант - кожени колани, на които е закрепен синджир.

 

Ако носите такъв аксесоар, това може да се приеме и като бунтарство, както е искала Аврил - че не е задължително момичетата да носят само цветни рокли и винаги да изглеждат прекалено женствено, а могат да ползват и рок аксесоари и да бъдат уверени в себе си, дори леко агресивни.

 

Снимка: Reuters

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия