Лавандулов леопардов принт: Ново бельо от Риана

Звездата показа нова колекция

2019-08-05 12:00:00
Лавандулов леопардов принт: Ново бельо от Риана
Снимка: Reuters

Марката за бельо на Риана "Savage x Fenty" продължава да е много хитова. Певицата зарадва феновете си със специална колекция за празника на любовта, Свети Валентин, а сега пусна и летни предложения за дамите.

 

Риана показа новите модели в профила си в социалната мрежа Instagram и впечатли почитателите. Тя позира с бельото и секси снимките веднага събраха много харесвания и коментари.

 

Вижда се, че на мода през есента и лятото ще са леопардовия принт, дантелата и лавандуловите нюанси. Звездата прави интересни комбинации - леопардови петна във виолетов цвят, розов тигров принт, дантелени черни сутиени с флорални мотиви и на бримки.

 

В колекцията може да намерите сутиени във всякакъв цвят - лилаво, сиво, розово, кафяво, златисто, войнишко зелено, турско синьо и т.н., както и комбинация от два цвята - розово с жълто, цикламено и синьо и т.н.

 

Хубавото е, че има всякакви размери - и много малки, и много големи. Риана и преди е казвала, че иска продуктите ѝ да стават на дами с всякакви килограми и форми.

 

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия