Лято 2019: Дълги нокти на краката

Нова тенденция

2019-08-15 16:30:00
Лято 2019: Дълги нокти на краката
Снимка: Pixabay

Дългите нокти вече са хит не само за ръцете, но и за краката, съобщават от "Mirror". Все повече хора оставят ноктите на краката им да растат, не ги режат често и отиват на педикюр, за да може стилист да им оформи ноктите и да им направи впечатляващ педикюр за плажа.

 

С такива нокти обаче ще може да издържите само лятото - доста трудно ще запазите ноктите от чупене, когато ходите с кецове, ботуши, пантофки и т.н. Дори през летния сезон няма да е съвсем лесно да поддържате дълъг педикюр, коментират специалисти - това означава да не ходите на походи и планини, много да внимавате да не се спънете някъде.

 

А и морската вода омекотява ноктите и те може да се счупят и на плажа.

 

Снимка: Pexels

 

Но ако обичате смелите тенденции, може да изпробвате да си пуснете дълги нокти на краката - те стоят много ефектно, ако ги лакирате със светъл или блестящ лак и ги комбинирате с цветни сандали, украсени с камъчета.

 

Някои интернет потребители коментират, че този тренд не им харесва, защото дългите нокти не отиват на краката и не може да се носят никакви други обувки, освен сандали. Някои смятат, че дори е болезнено да имате такъв педикюр.

 

Но в Instagram се появяват все повече снимки с хаштага #LongToeNails, което значи, че тази тенденция става хитова.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия