Диадеми от плат: Топ аксесоар за 2019

Кейт Мидълтън редовно слага такива диадеми

2019-06-28 10:30:00
Диадеми от плат: Топ аксесоар за 2019
Снимка: Pexels

Диадемите от плат са най-хитовият летен аксесоар, твърдят от "Hindustantimes". През лятото обикновено е модерно да носиш косата на конска опашка или на кок, но тази година диадемите от плат ще са водеща тенденция не само на плажа, но и на официални събития.

 

Италианската модна дизайнерка Миучия Прада включи тези аксесоари за коса по време на модното ревю на Прада за Пролет 2019, което се проведе миналата есен. Диадемите се смятат за любимият аксесоар на ученичките, затова с тях ще заложите на закачлива визия.

 

Херцогинята на Кеймбридж, Кейт Мидълтън, е една от знаменитостите, която най-често е забелязвана с диадеми в различни цветове.

 

Снимка: Reuters

 

Други звезди, които вече също залагат на хитовия аксесоар за коса са блогърката Камила Коелю, певицата Рита Ора, актрисата Салма Хаейк и дизайнерката Киара Ферани - те качиха снимки с диадеми в социалните мрежи или се появяваха с такива прически на официални събития.

 

Диадемите от плат са перфектно допълнение към банския костюм на плажа, но известните личности ги съчетават и с рокли, шлифери, сака и поли, дънки и тениска и т.н. 

 

Снимка: Pexels

 

Прическа каре диктува тенденциите при косите

 

Кралски шапки

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия