Бляскава визия с неонови сенки за очи

Хит за летните партита

2019-07-01 16:30:00
Бляскава визия с неонови сенки за очи
Снимка: Pexels

Сенките за очи в неонови нюанси са запазена марка на 80-те години, но сега отново се превръщат в хит, пишат от британското издание на "Cosmopolitan". И все повече знаменитости залагат на такъв тип грим за очи.

 

Неновоите сенки са блестящи, с тях веднага ще ви забележат и могат да ви превърнат в истинска принцеса. С тях ще изглеждате като на диско бал от 80-те години и ще напомняте визията на певиците и моделите от музикалните клипове от онова време. Това няма как да остане незабелязано, с такъв грим вие ще имате най-бляскавия вид на летните партита, смятат експерти.

 

Снимка: Pexels

 

Звездите залагат на по-нежните тонове - светлозелено, оранжево, жълто, виолетово, розово. Кайли Дженър беше показала сенки в неоново жълто и оранжево, Ема Стоун - в лилаво и зелено, а Джиджи Хадид - в розово. Бела Хадид също е залагала на жълтото, а Риана - на синьото.

 


Добре е да се съсредоточите основно върху очите - може да сложите и черен молив, както и гланц, но ако сте с ненонови сенки, не прекалявайте с фон дьо тена или ружа.

 

Ема Стоун

Снимка: Reuters

 

Звездно излъчване със сини сенки за очи

 

Приказно излъчване с розови сенки за очи

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия