Тренд: Рокля в цветовете на дъгата

Нов хит сред звездите

2019-05-31 12:00:00
Тренд: Рокля в цветовете на дъгата
Снимка: Reuters

Дъгата е поредното вдъхновение на модните дизайнери и знаменитостите. Шарените рокли, показващи цветовете на красивото природно явление, ще станат абсолютен хит през лятото и есента, посочват от "Teen Vogue". Това е много подходящо предложение за тийнейджъри, тъй като тези цветове пасват най-добре на млади хора. Такива рокли са слънчеви, шарени, говорят за жизнерадостност и безгрижност.

 

Няколко звезди вече се появиха с рокли като дъга по време на филмовия фестивал в Кан, който се проведе между 14 и 25 май.

 

Моделът Елза Хоск беше облякла рокля на "Etro" в пастелни наюнси, която беше почти копие на роклята на роклята, която американската актриса и модел Лорън Хътън носи през 1975 г. по време на връчването на наградите "Оскар". Критиците се съгласяват, че това е носталгия по модата от 70-те години.

 

Снимка: Reuters

 

Английският модел и дизайнер Лиоми Андерсън също се появи с рокля в цветовете на дъгата по време на кинофестивала в Кан. Цветовете на нейната рокля бяха по-искрящи и дори тоалетът напомняше парео, което се носи на плажа.

 


Снимка: Reuters

 

При Eлза по-скоро роклята изглеждаше официално, докато при Лиоми - тя подчертаваше фигурата и ѝ придаде сексапил. 

 

Комедийната актриса Али Уонг пък се появи с такъв тип рокля по време на премиерата на филма, в който участва - "Always Be My Maybe". С нея тя изглеждала като абитуриентка от 80-те по време на бал, където пускат основно диско.


Мечтание в розово: Кендъл Дженър

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия