Най-смелите визии на Мет Гала

Кейти Пери като свещник, Емили Ратайковски - отново гола

2019-05-07 12:00:00
Най-смелите визии на Мет Гала
Снимка: Reuters
22

Традиционният моден бал - Мет Гала, на който знаменитостите демонстрират впечатляващи тоалетии и визии, се проведе на 6 май в  Музеят на изкуството "Метрополитън", Ню Йорк, САЩ. Чрез събитието се събират средства, който да са в помощ на музея.

 

Тази година балът беше подчинен на темата - "Camp: Notes on Fashion". Това не бива да се бърка с буквалния превод - като къмпинг, а  може да се преведе като преувеличената мода. От "New York Times" обясняват, че тази тема се свърза с есе на Сюзън Зонтаг от 1964 г., което носи същото заглавие и е част от сборника с есета, наречен "Срещу интерпретацията".

 

Текстът определя този израз като "Любов към неестественото: изкуство и преувеличение".

 

Както винаги, звездите показаха забележителни и странни визии на червения килим. Кейти Пери се появи с блестяща сива рокля и увита със свещник около себе си, както и със свещник, поставен на главата ѝ. Някои смятат, че това е вдъхновено от "Красавицата и звяра". 

 

Лейди Гага беше с огромна и обемна цикламена рокля, която сякаш имитираше парашут, а ескортите ѝ носиха чадъри около нея. После певицата съблече цикламения тоалет и остана с черна рокля. Тя позира с чадър, като Мери Попинз.

 

Снимка: Reuters

 

Карди Би също беше с огромна рокля в червен цвят, а видът ѝ е бил драматичен, коментират от "Pop Sugar". Роклята ѝ се влачи след нея и наистина прилича на палатка от къмпинг, а и по нея има пера.

 

Приянка Чопра и съпругът ѝ, Ник Джонас, също уважиха събитието. Приянка сякаш е имитирала Шапкарят от "Алиса в страната на чудесата", тъй като носеше сива метална корона, чиято форма напомня тази на шапката на героя.

 

Джиджи Хадид впечатли публиката с гащеризон в златисто и бяло и яке от перушина.

 

Емили Ратайковски не пропусна да демонстрира стройната си фигура и да провокира. 27-годишната манекенка се появи с разголена бежова рокля на дупки. Около ушите ѝ са поставени крила, а Емили разкри, че тази визия е вдъхновена от Шер.

 

Снимка: Reuters

 

Певицата Джанел Мона пък нахлупи няколко шапки на главата си.

 

Впечатляващите визии на звездите - вижте в галерията ни

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия