Провъзгласяват Джей Ло за модна икона

Тя впечатлява със стила си

2019-04-19 13:30:00
Провъзгласяват Джей Ло за модна икона
Снимка: Reuters
12

Дженифър Лопес ще бъде отличена с приза за модна икона на Съюза на американските модни дизайнери (CFDA). Звездата винаги впечатлява с избора на тоалети за червения килим.

 

"Дженифър Лопес използва дрехи като начин да изрази увереност и сила", заяви председателят на Съюза - Даян фон Фюрстенберг. Лопес върви по стъпките на Наоми Кембъл, Бионсе, Риана, Иман и Кейт Мос - всички те са предишни носители на тази награда.

 

Президентът и изпълнителният директор на Съюза, Стивън Колб, казва: "Стилът на Дженифър Лопес е смел, безапелационен и винаги запомнящ се. Дизайнери, включително много от членовете на CFDA, обожават да я обличат и за сценичните изяви, и за събития от личния ѝ живот".

 

Сред най-впечатляващите тоалети, които Джей Ло е носила в последно време, е огромната розова рокля на Giambattista Valli, с която актрисата се появи на приемиерата на филма "Second Act".

 

През 2000 г. пък тя мина по червения килим на наградите “Грами” със зелена рокля на Versace, която беше доста разголена и провокативна.

 

Някои от най-впечатляващите визии на Джей Ло - вижте в нашата галерия

 

 

 

Като от приказките: Розовата рокля на Джей Ло

 

Дженифър Лопес е била много неуверена

 

Алекс умувал 6 месеца как да предложи на Джей Ло

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия