За момичета: Грим според зодията

Ето кой е любимият грим на зодиакалните знаци

2019-03-23 10:30:00
За момичета: Грим според зодията
Снимка: Pexels

Гримирането е любим ритуал на много момичета. Едни прекарват часове пред огледалото и слагат много различни видове козметика, други се приготвят по-бързо, но все пак имат любим грим и не пропускат да сложат поне гланц или спирала. Ето кои са любимите гримове на различните зодии.

 


Овен - Спирала

 

Постоянно са заети и бързат, затова не губят много време пред огледалото, но винаги отделят няколко минути за любимата спирала за очи. Не излизат без спирала, за тях тя прави погледа магичен. Имат няколко шишенца в чантата.

 


Телец - Червило

 

Много смели и уверени дами. Традиционалисти са по отношение на гримовете. Залагат на доброто, старо, но винаги актуално червило, когато излизат. Имат огромна колекция червила с различни цветове.

 

Близнаци - Хайлайтър

 

Те са забавни, игриви, закачливи, весели. Искат да блестят и да са лъчезарни, затова залагат на блестящ хайлайтър върху бузите. Така изглеждат още по-сияйни, пакостливи и жизнерадостни.

 


Рак - Руж

 

Много сладки и симпатични - такива са Раците в очите на останалите. Когато нанесат руж изглеждат още по-сладки, мили и невинни, напомнят за малки принцеси. Имат колекция с различни нюанси руж.

 


Лъв - Гланц

 

Лъвовете никога не губят детето в себе си. Затова и не спират никога да използват гланц. Гланцовете и балсамите вероятно са първите гримове, до които се докосват малките момичета. На тези зодии им харесва колко бляскав е гланцът - точно както те винаги искат да блеснат.

 


Дева - Фон дьо тен

 

Държат лицето им винаги да изглежда чисто, свежо, безупречно. Не понасят да имат пъпки, белези, ранички, затова прикриват несъвършенствата на кожата на лицето с фон дьо тен. Така се чувстват уверени.

 


Везни - Сенки за очи

 

Управлявани са от Венера - планетата на красотата и много държат на външния си вид. Често им казват, че са надарени с природна красота и не им трябва грим. Везните обаче обичат да съживят малко лицето си и да нарисуват очите. Опушеният грим, направен със сенки за очи, им е слабост. Харесва им и да нанасят пастелени сенки.

 


Скорпион - Очна линия

 

Погледът на Скорпионите винаги е магичен, тайнствен, пронизващ. Знаят, че очите са най-силното им оръжие, затова винаги залагат на смел, секси и леко готик грим - изрисуват клепача с очна линия. Правят си котешко око често, но дори когато нанесат тънка линия, пак събират погледите.

 


Стрелец - Пудра

 

Те са пътешественици, приключенци, обичат природата и искат слънцето винаги да блести на тях. Обичат и да събират тен. Често нанасят пудра, за да прикрият бледото лице и да си представят, че са на плажа. А и знаят, че тя защитава кожата, когато са навън.

 


Козирог - Молив за вежди

 

Обожават да се грижат за веждите си, за тях те дават най-добрия вид на очите и погледа. Често оформят веждите с молив, прекарват часове в скубането на косъмчетата на веждите и гледат много клипчета, за да научат най-доброто.

 


Водолей - Изкуствени мигли

 

Водолеите обичат да се отличават в тълпата. Знаят, че само със спирала не могат да постигнат желания ефект, затова използват изкуствени мигли. Искат да изглеждат наистина величествено и изкушават.

 


Риби - Брокат

 

Тези зодии обожават приказките, митичните светове, вълшебствата и магиите. Няма значение с какъв грим ще са, важното е той да блести и сияе. Използват сенки и гланцове с брокат постоянно. Като малки са слагали брокат с пеперудки, сърчица и звездички по челото и бузите.

 

4 тенденции в червилата за 2019 г.

 

Опушено сиво: Цветът на косите за 2019 г.

 

Шей Мичъл: Гримирам се само сутрин!

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия