4 тенденции в червилата за 2019 г.

Ето кои са те

2019-02-06 16:30:00
4 тенденции в червилата за 2019 г.
Снимка: Pexels

Червилото кара дамите да се чувстват по-уверени в себе си, подчертава устните и излъчването и може да ги направи по-съблазнителни за противоположния пол. И през 2019 г. трябва да залагаме на наситените цветове и смелите тенденции, що се отнася до червилата, пишат от Elite Daily. Ето и кои ще са най-хитовите нюанси.

 


Блестящи устни

 

Блестящите устни, брокатът, металическите цветове са в светлината на прожекторите още от миналата година, но ще са водеща тенденция и за 2019 г. Може да носите червила във всякакъв цвят, стига те да са с брокат. 

Снимка: Pexels

 


Червено винил

 

Класическото червено червило си остава хитово, но тази година то е ъпгрейднато - колкото по-бляскаво, толкова по-добре. Заложете на ярко червено тип винил, с което устните ви ще изглеждат лъскави и плътни.

Снимка: Pexels

 


Приглушено кафяво

 

Това езавръщане от 90-те години. Приглушеното кафяво върху устните ви прави по-стилни. Ако съвсем сте се отдали на носталгията по 90-те, може да го комбинирате с тъмнокафяв молив за устни.

Снимка: Pexels

 

 

Черно

 

 В края на миналага година Риана доказа, че черното червило е секси и то съчетава готика и небрежност в едно. Не е много лесно да намерите такъв цвят по магазините, но друго предимство на черното червило е, че то отива на всеки тен на кожата. А и с него определено ще изглеждате смели и уверени.

Снимка: Pixabay

 

Ето кой е най-задаваният козметичен въпрос за 2018 г.!

 

Нетокстичните лакове за нокти: също толкова вредни

 

Как да ядем пица, без да се изтрие червилото: Урок от Бела Хадид

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия