Късметлийска гривна от Софи Търнър и Louis Vuitton

Актрисата е развълнувана от представянето на аксесоара

2019-02-05 15:00:00
Късметлийска гривна от Софи Търнър и Louis Vuitton
Снимка: Louis Vuitton/Instagram

Софи Търнър и френската модна къща Louis Vuitton представиха свой общ продукт. Те са създали гривна, която е в чест на партньорството между модната къща и УНИЦЕФ. Звездата от Game of Thrones е искала аксесоарът да носи идеята за късмет и да обхване много народи и култури.

 

Преди 2 месеца актрисата публикува снимка, на която позира с червено-бялата гривна и написа: "На световния ден на детето, се вълнувам да ви събощя за колаборацията ми с Louis Vuitton  и УНИЦЕФ, с които създадохме гривна на приятелството. Исках гривната да носи късмет на децата, към които ще отиват постъпленията от продажбите на гривната".

 

Тя е избрала какви да са цветовете на гривната и е решила да има малки зайчета-талисмани, тъй като заекът е специален символ за няколко различни култури.

 

"Червеното е смятано за късметлийски цвят в Китай, а бялото се връзваше с моята идея, да има  дребно украшение на верижката - зайче. Белите зайци се смятат за много късметлийски животни във Великобритания, а заешката лапа е талисман за късмет в много части на Европа, Китай, Африка, Южна Америка, Северна Америка. Същият заек е татуиран върху ръката ми", обясни Софи.

 

Блестящи кецове от Киара Ферани и Converse

 

Нов зимен аксесоар за замръзналия нос

 

Да се омъжиш в рокля на Дисни
 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия