Кара Делевин не харесвала веждите си

Ето какво призна звездата

2018-10-22 15:00:00
Кара Делевин не харесвала веждите си
Снимка: Reuters

Плътните вежди са запазена марка на Кара Делевин. Но 26-годишната актриса и модел разкрива, че като е била малка ги е мразила. Опитвала се е да направи така, че те да изглеждат по-малки, защото приличали на "гигантски охлюви, закрепени на лицето".

 

Звездата каза пред InStyle: "Мразех веждите си, а майка ми винаги ми казваше, че те са най-хубавата ми черта. Исках малки вежди и се опитвах да ги оскубя. Бях и доста кльощава по рождение, а исках да имам извивки".

 

Кара смята, че много жени страдат от комплекси по отношение на външния си вид. Но за нея красотата идва отвътре и мисли, че на визията трябва да се отдава по-малко внимание.

 

"Не знам защо правим това на жените. Аз не оценявах веждите си, докато другите не започнаха да ги оценяват. Всички понякога сме суетни, но външният вид за мен е едно от най-малко значимите неща в живота", обясни тя.

 

Актрисата посочва, че е искала да остане дете възможно най-дълго. Смятала е грима за маска или карнавален атрибут. Гримирала се е като клоун или супергерой. Чак когато започнала работа го приема по-сериозно и започнала да го използва, за да покаже женствеността си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
TrollFactory
преди 5 години

"приличали на "гигантски охлюви, закрепени на лицето"."Съгласни сме с това. И сега са така.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия