Ашли Бенсън: Кожата блести от кокосово масло

Тя използва този продукт всеки ден

2018-07-20 10:30:00
Ашли Бенсън: Кожата блести от кокосово масло
Снимка: Reuters

Звездата от тийн сериала Pretty Little Liars, Ашли Бенсън, използва "тонове" кокосово масло, за да поддържа такъв сияен и блестящ вид на кожата си, сподели самата тя.

 

"Ежедневната ми грижа за кожата е измиване на косата, на тялото и после нанасяне на тонове кокосово масло. Кожата ми е наистина много чувствителна, така че кокосово масло я поддържа хидратирана и аз го използвам за цялото тяло", каза тя пред "E! News".

 

Актрисата обясни, че често излиза без да се гримира, но обича кожата ѝ да блести и затова поставя само кокосово масло и понякога - малко бронзатор.

 

Тя каза, че много съжалява за козметични грешки, които са били допускани по време на снимките на Pretty Little Liars, който се излъчваше от 2010 до 2017 г. Например, искала е да изсветли косата си, но човекът, на когото се е доверила за това, явно не е свършил добре работата си. Косата ѝ започнала да пада много и трябвало да се подстриже късо.

 

Затова в първия и втория сезон, героинята ѝ, Хана Марин, има красива дълга коса, а в трети сезон се появява с доста къса прическа. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия