Дамите разказват: Какво е да си направиш лазерна епилация

Чудите се дали да опитате – погледнете тези мнения

2017-10-18 15:00:00
Дамите разказват: Какво е да си направиш лазерна епилация
Снимка: Instagram

Когато става въпрос за начини за обезкосмяване, има толкова много варианти. От бръснене до кола маска, на всички жени (а и на много мъже) е позната тази досадна процедура. Но в последно време лазерната епилация също става много популярен метод за отстраняване на излишното окосмение. Всъщност това била една от най-популярните нехирургични козметични процедури в САЩ за 2016г. Премахването на косми с лазер е скъпо и може би смущаващо – изгарянето им с лазер звучи малко плашещо, нали?

 

Всяка жена се е замисляла да направи тази стъпка, но може би се страхува дали има болка или какво да очаква. Ето няколко мнения на дами, които са опитвали процедурата и то многократно:„Имала съм няколко лазерни процедури. В началото си направих 6 такива на врата и част от лицето, но посещенията бяха под формата на СПА. За съжаление нямаше никакъв резултат – всеки път окосмението се завръщаше отново. По-късно открих, че лазерът в дерматологични кабинети е много по-ефективен. Там имах 2 посещения и вече виждам много голям резултат. Усещането за парене не е много силно, а и машината има охлаждаща функция. Определено препоръчвам да опитате, но само при професионалист.” – Дана, 33г.

 

„Ходя на лазерни процедури от година и половина. На всеки 10 седмици правя епилация на целите си крака. Не смятам, че болката е особено силна – усещането е само за секунда и след това не остава и следа. До един ден след това имам червени пори, но това минава бързо и го има като ефект при всяко обезкосмяване (освен бръснене). Хората си мислят, че лазерът премахва космите завинаги, но истината е че това е дълъг процес и ефектът идва постепенно.” – Емили, 25г.

 

„Направих си лазерно обезкосмявне на горната устна, под мишниците и бикини зона. По време на процедурата, усещах леки парещи докосвания, а след това имах усещането както при изгаряне от слънце. В край на сметка не продължих с процеса и космите ми се върнаха обратно – точно колкото си бяха преди.” – Лиса, 35г.

Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия