Качи нивото с GDS Bulgaria 2013

2013-09-03 15:59:00
Качи нивото с GDS Bulgaria 2013

Кариерен ден в гейм индустрията и образователен фокус са акцентите на най-голямата гейм конференция на Балканите

 

От 20 до 22 септември в Интер Експо Център като част от ON! Fest за трета поредна година ще се проведе най-голямата конференция за разработка на игри на Балканския полуостров - GDS Bulgaria.

 

Специален акцент от програмата й ще бъде организираният в партньорство с JobTiger „Кариерен ден в гейм индустрията“. Той ще се проведе на територията на ON! Gaming- зоната на 20 септември, петък – ден на отворените врати на ON! Fest.

 

Всички посетители на кариерния модул ще могат да присъстват на лекции за базови познания в различните елементи от създаването на игри, да се запознаят с процеса на работа, както и с повечето български студия и да получат отговор на въпросите, които ги вълнуват.

 

 

Един от гост лекторите в професионалната част на конференцията ще бъде Стюарт Соу – регионален директор за Европа, Близкия Изток и Африка на twitch.tv – най-голямата платформа за видео споделяне на живо, ориентирана към гейминг, с над 38 милиона месечни потребители. Twitch.tv излъчва на живо всички световни турнири и битки между най-големите играчи. Лекцията на Стюарт Соу на тема "Предаване на живо, генериране и запазване на аудитория" ще се състои от 11:00 на 21 септември, събота.

 

Лектори на GDS Bulgaria ще бъдат и двама от преподавателите в единствения държавен германски университет със специалност за разработване на игри – Техническия университет в Берлин. Гости на конференцията ще са професор Томас Бремер и Сузан Брандхорст, които ще говорят за образованието в гейм дев сектора, както и как може да се включат образователните програми в настоящата система.

 

Няма да липсва и участието на българските студиа с лекции с бизнес, арт и техническа насоченост – как да монетизираме играта си, изграждане на персонажи, как бързо, лесно и евтино да изградим прототип за играта си и много други.

 

Програма на GDS Bulgaria можете да видите тук: http://gdsbulgaria.com/2013/programa

 

Очаквайте съвсем скоро и останалите лектори от тазгодишната програма и останалите 3 специални гости на конференцията!

 

От днес са в продажба билетите за GDS Bulgaria на цени от 80 лева за двата дни, които включват пълен достъп до всички лекции, всички зони на ON! Fest и партито „HMSU Класика“ с Black Sun Empire, Modestep и Total Science в събота вечер.

 

Билети за GDS Bulgaria можете да закупите в мрежата на EVENTIM и на сайта на събитието: http://gdsbulgaria.com/2013/

 

ON! Fest те предизвиква: Включи се!

***

 

Цени на билетите:

 

ON! Fest 2 дни + ON! Party HMSU Класика: 30 лв.

(всички зони на ON! Fest без гейминг конференцията GDS Bulgaria)

 

ON! Fest 2 дни: 20 лв.

(всички зони на ON! Fest, без ON! Party HMSU Класика и гейминг конференцията GDS Bulgaria)

 

ON! Fest Party HMSU Класика: 25 лв.

(включва само ON! Party HMSU Класика)

 

GDS Bulgaria: 80 лв.

(всички зони, партита и конференции на ON! Fest 2013)

 

ON! Fest е единствен по рода си в България и на Балканите фестивал, който събира всички течения на съвременното градско изкуство, забавления, спорт и начин на живот. За трети път между 20 и 22 септември в Интер Експо Център тематичните ON! Зони ще оживеят с музика, танци, графити, технологии, видео игри, фотография, азиатска култура, градски и екстремни спортове и още много активности, в които всеки посетител е не просто зрител, а участник. Все по-значима част от програмата са трите професионални събития за кариерно и бизнес развитие - Конференцията за разработка на игри GDS Bulgaria, най-голямата българска музикална борса – MusicPRO и Предприемаческа конференция Innov8, която стартира тази година. ON! Fest се организира от Gaming Entertainment и Интер Експо Център. Фестивалът е част от кандидатурата на София и югозападен регион за "Европейска столица на културата" за 2019. 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия