Stamina MС се включва с рими в ON! Fest 2012

2012-09-11 13:59:00
Stamina MС се включва с рими в ON! Fest 2012
Снимка: ON!Fest 2012

Двама от диджеите на „HMSU Класика” специално пожелаха Stamina MС да бъде с тях на сцената на партито, което ще открие ON! Fest 2012 - първият и единствен фестивал в България, който събира най-интересното в съвременното градско изкуство, начини на забавление, спорт и лайфстайл.

 

Вокалистът, водещ и MC ще подкрепи с надъхващите си рими създателя на интелигентния и атмосферичен дръм енд бейс - Shy Fx и ветерана в смесването на рага вибрациите с танцувален дръм енд бейс - LTJ Bukem. На „HMSU Класика” заедно с тях ще излезе и властелинът на тъмния електронен звук Gridlok.

 

Вечерта ще бъде концептуално завършена от лидерите на българската бас сцена HMSU – Konspirator, EXo, Targy, Mocks, Ogonek и Acidtrip. Доказаните селектори цяло лято трупат продукция и нов музикален материал, а КЛАСИКА-та ще бъде и първото място, на което ще можете да чуете новите парчета.

 

Ogonek успя да запали лятото с парчето „Шрамбо“, издадено за холандския лейбъл PRSPCT Rec. След екзотични дестинации, като Бейрут, се очаква да покаже и тук метафизичния му звук.

 

Mocks и Konspirator активно насочват вниманието към съвместния си проект High Roll, а това, че първото му официално издание ще бъде в компилация заедно с Killa Kela, DJ SS, Cabbie и др., e поредното доказателство за големите очаквания към това начинание. Закачката за винил сетове, породена от изискванията на LTJ Bukem, важи с пълна сила и за Acidtrip, EXo и Targy, които няма да останат назад и ще извадят лошите класики на плочи.

 

Снимка: ON!Fest 2012


Опитът на Stamina MC започва още през 1996г. в пиратско радио. По-късно продължава в тогава незаконната, но вече легална и емблематична cтанция - Rinse FM, където и до момента води седмично шоу. Работил е с DJ Marky & XRS Land по парчето LK (2002), с D Kay & Epsilon по Barcelona (2003), както и с миналогодишните участници на HMSU Класика Dj Fresh (Hypercaine) и Roni Size (On & On). Всички парчета достигат топ 20 позиции в английските музикални класации. В момента, Stamina най-често може да бъде засечен в компанията на Shy FX, с когото работи по редица проекти на лейбъла Digital Soundboy. Наред с честите си изяви по света, артистът съумява да бъде и модератор на Drum And Bass Arena форумите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия