В ритъм и стъпка с ON! Dance: Включи се!

2012-09-05 13:27:00
В ритъм и стъпка с ON! Dance: Включи се!
Снимка: ON! FEST 2012

Обичаш да танцуваш? Харесва ти да научаваш нови движения и стъпки? Стани част от Dance ON!

 

Посети Интер Експо Център и ще имаш възможността да се запознаеш с най-добрите танцьори на над 20 вида танци и школи, които ще са там, за да ти покажат как да приковаваш погледите, когато си на дансинга.

 

Първият ден на Dance ON! Ще бъде на 22 септември (събота) и ще наблегне на латино ритмите. В ранната съботна сутрин кръвта ще закипи в динамично настроение с урок по Cuban Style, след това посетителите ще имат възможността да научат основните движения на кизомба, афро румба, меренге, хип-хоп салса, shines и ladies styling.

 

 

Съботният ден на ON! Dance ще приключи със състезание за салса двойки, с жури: Владо Божилов, Моника Стоянова, Александрина Стойнева и Алфредо Торес. След излъчването на победителите, които ще си тръгнат с награда от 1000 лева, ще настъпи и кулминацията в програмата на зоната – майсторски клас по най-горещия танц в света в момента – zumba или латино фитнес!

 

Специален гост на танцувалния съботен ден ще бъде Betsy Dopico, който е един от петимата души в личния отбор на създателя на зумбата Бето Перез.

 

На 23 септември (неделя) акцентът ще е върху уличните танци. В неделния ден посетителите ще могат да овладеят най-яките движения в брейкденс и хип-хоп стиловете. Сред школите, които ще предадат уменията си, са организаторите от Makosa Nostra, X-Energy Crew, Art from the Heart Crew (Montfiz),Виктория Михова и VS Dance, Sleepwalkingz, Мартин Асев от U-move и много други.

 

Програмата в неделя ще завърши с впечатляващи денс батъли в дисциплините New Style Hip Hop и B-boying. Естествено, победителите ще си тръгнат с големи награди!

 

Целта е всеки посетител да изживее своето специално ON! приключение. ON! FEST 2012 те предизвиква: ВКЛЮЧИ СЕ!

 

ON! Fest е на http://onfest.bg/ и на http://www.facebook.com/ONfest

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия