Гуинет Полтроу прави гола йога

Звездата впечатли със снимка

2019-09-12 16:30:00
Гуинет Полтроу прави гола йога
Снимка: Reuters

Гуинет Полтроу скоро ще навърши 47 години, но удиви феновете си с перфектна фигура. Звездата постна снимка, на която позира гола в планината и всъщност показва, че практикува гола йога.

 

Изображението е публикувано в Instagram профила на нейния уелнес бранд - "Goop". Това е начин Гуинет да промотира своята здравна компания, която беше създадена през 2008 г.

 

Актрисата от "Големите надежди" е застанала на върха на хълм, напълно гола е, издигнала е ръцете над главата си и прави йога поза. Тъй като е в гръб и в далечината, почитателите казват, че са познали, че това е тя по емблематичната ѝ руса коса.

 

Гуинет: Психеделиците ще се използват за лечение!

Чрез бранда си бившата жена на Крис Мартин иска да стимулира хората да се хранят здравословно, да водят по-спокоен и здравословен начин на живот.

 

"Ние лъжем себе си поради добри и лоши причини, за да защитим себе си, за да саботираме себе си (което в много случаи е едно и също). Но защо?", гласи текстът под фотоса.

 

Някои потребители на мрежата написаха негативни коментари и подчертаха, че Гуинет била прекалено слаба. Но други фенове защитиха звездата. "Хората са толкова чувствителни в днешно време. Страхотна снимка! Нормално тяло", коментира друг потребител.

 

View this post on Instagram

A post shared by goop (@goop) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия