Странните типове, които може да срещнеш във фитнеса

2016-02-01 15:59:00
Странните типове, които може да срещнеш във фитнеса
Снимка: iStock

От известно време ходиш на фитнес и си забелязал, че в залата има най-различни типове хора. Някои са нормални, други не ги забелязваш, но има и такива, които са доста неприятни и дразнещи. Кои са те?

 

Воайорът – той ходи на фитнес, за да гледа мацките, а не за да тренира. Явно порното му е писнало и иска да вижда красива женска плът на живо. А фитнесът е добра опция за това.

 

Спортуващият с дънки – от време на време се срещат хора, които спортуват с дънки. Те може да са удобни са ежедневна употреба, но определено не е готино да се спортува с тях.

 

Всезнайкото – той обича да дава съвети и си мисли, че разбира от всичко. Често критикува хората във фитнес и им обяснява, че не правят упражненията като хора. В повечето пъти това не е вярно.

 

Певецът – той винаги тренира със слушалки и си пее, докато прави упражнения. Сякаш ходи на фитнес, за да може да пее пред публика, а не за да тренира.

 

Грухтящият – това обикновено е по-дебел мъж, който кляка с тежести или прави други упражнения, изискващи много сила. И докато се напъва, не спира да грухти. Или не може да диша по друг начин, или иска да привлече вниманието на всички върху това колко е як и колко тежки тежести вдига.

 

Маниакът – той не знае какво прави във фитнес залата, но въпреки това тренира като побеснял. Няма друг, който да тренира лудо като него, но дори той самият не може да повтори същата тренировка два пъти, защото наистина няма представа какво прави.

 

Селфи маниакът – той ходи на фитнес, за да може да си направи 2-3 снимки до фитнес уредите и да ги качи във Facebook, където да лъже приятелите си, че спортува яко. Всъщност си прави няколко фотоса и си тръгва.

 

Възрастният – въпреки че е на години, той все още ходи на фитнес и се поддържа във форма. Няма лошо, но всеки път, когато го видиш да вдига тежести, се притесняваш да не получи инфаркт.

 

Влюбените – не е проблем да ходиш с гаджето на фитнес, ама е тъпо, когато се натискате на всеки фитнес уред. За съжаление, в залата, където ходиш, има една двойка, която не спира да се натиска и целува навсякъде.

 

Потният – той е нещо като Веско Маринов, но във фитнес залата. Поти се много, направо реки се леят от него. Понякога се чудиш откъде взима тази вода, която после се стича навсякъде по него. Нямаше да има проблем да се поти, колкото си иска, ако потта не миришеше и не усмърдяваше цялата зала.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия